مطالب مرتبط:
آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور چه روزی است؟ + پاسخ نهایی / آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور؛ کدام دروس ارائه می شوند؟ / آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور؛ چند واحد می توان برداشت؟ / چرا آغاز انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه پیام نور به 22 تیر
روایت عاشقی مردم چهارمحال و بختیاری در اجتماع شبانه همدلی
مقصر بالا بودن نرخ تورم در چهارمحال و بختیاری اصناف و بازار نیست
تداوم افزایش دما در چهارمحال و بختیاری
جدول قطعی برق 21 تیر 1405 در چهارمحال و بختیاری
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 تیر 1405 ساعت 09:252026-07-12اقتصادي

آغاز برداشت گندم در چهارمحال و بختیاری


امسال 140 هزار تن گندم از مزارع چهارمحال و بختیاری برداشت می شود.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی استان از آغاز برداشت گندم دیم در شهرستان های لردگان و فلارد خبر داد و گفت: برداشت به تدریج در سایر مناطق استان هم  آغاز می شود.

روح الله سعیدی افزود: پیش بینی می شود امسال حدود 140 هزار تن گندم از مزارع چهارمحال و بختیاری برداشت شود.

وی با اشاره به الگوی کشت استان گفت: امسال 73 هزار هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم رفت که از این میزان 28 هزار هکتار به گندم آبی و 45 هزار هکتار به گندم دیم اختصاص دارد.

سعیدی با اشاره به شرایط مزارع در سال زراعی جاری افزود: بخشی از مزارع دیم استان با تنش خشکی و در برخی شهرستان ها با سرمازدگی مواجه شدند که این موضوع بر عملکرد تولید اثرگذار است، اما مزارع آبی از وضعیت مطلوبی برخوردار هستند.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود متوسط عملکرد گندم آبی در استان به حدود چهار تن و 300 کیلوگرم در هر هکتار برسد و عملکرد گندم دیم نیز بین هزار و 150 تا یک هزار و 200 کیلوگرم در هر هکتار باشد.


برچسب ها: چهارمحال و بختیاری - چهارمحال - برداشت - بختیاری - گندم - استان - مزارع
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت گندم در چهارمحال و بختیاری

آغاز برداشت گندم در چهارمحال و بختیاری