مطالب مرتبط:
نجات 5 کودک از مرگ خاموش در بابل (20 تیر 1405)
ایثاری که جان چهار کودک را نجات داد
قاتل خاموش لاروخا؛ ستاره ای که ناجی یامال در جام جهانی شد
متهمان خاموش تاریخ/تماشاگران کربلا چه کسانی بودند؟
لوموند فاش کرد؛ تحرکات چراغ خاموش امارات در سومالی لند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 21 تیر 1405 ساعت 07:502026-07-12حوادث

نجات 5 کودک بابلی از مرگ خاموش


پنج کودک که بر اثر استنشاق گاز در یکی از مناطق شهر بابل دچار مسمومیت شدند با اقدام نیرو های اورژانس از مرگ خاموش نجات یافتند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران؛ رییس اورژانس بابل گفت: در پی اعلام گزارش مسمومیت یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در خیابان گنج افروز بابل نیرو های پایگاه های دانشگاه و روشن آباد به محل حادثه اعزام شدند   دکتر ابوالقاسم لعلی افزود: کارشناسان اورژانس در کمترین زمان ممکن در محل حاضر شدند و پس از ارزیابی اولیه مشخص شد این حادثه بر اثر خاموش شدن گاز پیک نیک و انتشار گاز مونوکسید کربن رخ داده است.

  او ادامه داد: در این حادثه چهار دختر بچه 2، 3، 5 و 8 ساله به همراه یک نوزاد پسر 4 ماهه دچار مسمومیت شده بودند که کارشناسان اورژانس پس از اقدامات درمانی اولیه و پایدارسازی وضعیت مصدومان، آنان را برای ادامه درمان به بیمارستان کودکان امیرکلا منتقل کردند.

  اورژانس بابل با تأکید بر رعایت اصول ایمنی، از شهروندان خواست از استفاده از وسایل گازسوز در فضا های بسته و فاقد تهویه مناسب خودداری کرده و در صورت مشاهده علائمی مانند سردرد، سرگیجه، تهوع و خواب آلودگی، ضمن خروج سریع از محیط، با اورژانس 115 تماس بگیرند.


برچسب ها: اورژانس - گاز مونوکسید کربن - مونوکسید کربن - گاز مونوکسید - مسمومیت - بابل - کارشناسان
آخرین اخبار سرویس:

نجات 5 کودک بابلی از مرگ خاموش

نجات 5 کودک بابلی از مرگ خاموش