مطالب مرتبط:
تخریب 36 ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی نیشابور
ساخت وساز گسترده یک مجموعه اقتصادی بزرگ در حریم تهران
افت 11.5 درصدی ساخت وساز در خراسان شمالی
ستاد حقوق بشر: تخریب زیرساخت های حیاتی، تعرض مستقیم به حقوق یک ملت است
تخریب 26 هزار هکتار در جریان آتش سوزی در شمال مادرید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 30 تیر 1405 ساعت 09:502026-07-21اقتصادي

27 مورد ساخت وساز غیرمجاز در دشتستان تخریب شد


مدیر امور اراضی استان بوشهر بر اجرای سخت گیرانه تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی تأکید کرد و گفت: 27 مورد ساخت وساز غیرمجاز در دشتستان تخریب شد.

- بوشهر- مدیر امور اراضی استان بوشهر بر اجرای سخت گیرانه تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی تأکید کرد و گفت: 27 مورد ساخت وساز غیرمجاز در دشتستان تخریب شد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اجرای عملیات قلع و قمع در روستای نینیزک از توابع شهرستان دشتستان، منجر به تخریب 27 مورد ساخت وساز غیرمجاز و بازگرداندن اراضی کشاورزی به چرخه تولید شد.

وی گفت: این عملیات در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری های غیرقانونی در شهرستان دشتستان با همکاری دستگاه های ذی ربط به اجرا درآمد.

مدیر امور اراضی بوشهر تصریح کرد: این اقدام در چارچوب اجرای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها صورت گرفته تا از هرگونه زمین خواری و خروج اراضی کشاورزی از چرخه تولید جلوگیری شود.

مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان بوشهر در خصوص جزییات این مأموریت بیان کرد: در این عملیات، تعداد 27 مورد دیوارکشی و بنای غیرمجاز به مساحت 40 هکتار که به صورت غیرقانونی در اراضی کشاورزی روستای نینیزک احداث شده بود،


برچسب ها: مدیر امور اراضی - اراضی - دشتستان - کاربری اراضی - ساخت وساز - شهرستان دشتستان - امور اراضی
آخرین اخبار سرویس:

27 مورد ساخت وساز غیرمجاز در دشتستان تخریب شد

27 مورد ساخت وساز غیرمجاز در دشتستان تخریب شد