مطالب مرتبط:
نبض روزانه آذربایجان غربی | بسته خبری 16 تیر
اجرای طرح هادی در 61 درصد روستاهای آذربایجان غربی
تاکید کارکنان صنعت برق آذربایجان غربی بر ادامه راه رهبر شهید با خدمت به مردم
آذربایجان غربی دومین استان کشور از نظر پایین ترین نرخ بیکاری اعلام شد
ثبت هشتمین اهدای عضو در آذربایجان غربی؛ امسال جان 15 بیمار نجات یافت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 تیر 1405 ساعت 15:302026-07-08اقتصادي

اتمام عملیات نصب و ترمیم شیشه های 4000 واحد آسیب جنگ در آذربایجان غربی


مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی گفت: عملیات نصب و ترمیم نزدیک چهار هزار واحد مسکونی آسیب دیده جنگ رمضان در استان اتمام یافته است.

- علیرضا مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آخرین وضعیت بازسازی مناطق آسیب دیده از جنگ اخیر در استان اظهار کرد: در جنگ رمضان هشت هزار و 648 واحداستان دچار آسیب شناسایی شده که تاکنون برای پنج هزار و 217 واحد آسیب دیده تشکیل پرونده انجام شده است.

وی ادامه داد: از این تعداد 84 واحد به دلیل تخریب 100 درصد تخریب احداثی، یک هزار و 600 واحد مسکونی و یک هزار و 214 واحد تجاری نیز به عنوان واحدهای تعمیری شناسایی شده اند.

مقدم با اشاره به روند بازسازی این واحدها عنوان کرد: تمامی مالکان واحدهای 100 درصد تخریب شده جهت دریافت تسهیلات ودیعه مسکن به بانک عامل معرفی شدند و این تسهیلات به طور کامل به آنان پرداخت شد.

وی درباره جبران خسارت شیشه و پنجره واحدهای آسیب دیده نیز گفت: در مجموع 4 هزار و 646 واحد در این بخش خسارت دیده بودند که تاکنون تعمیر و جبران خسارت 3 هزار و 996 واحد به طور کامل انجام شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی آذربایجان غربی اضافه کرد: در مجموع 4 هزار میلیارد تومان برای احداث، تعمیر، تامین وسایل معیشتی مسکونی و تجاری واحدهای آسیب دیده از جنگ در استان نیاز است.


برچسب ها: واحد - آذربایجان غربی - آسیب دیده - بنیاد مسکن انقلاب اسلامی - واحد مسکونی - هزار - آسیب
آخرین اخبار سرویس:

اتمام عملیات نصب و ترمیم شیشه های 4000 واحد آسیب جنگ در آذربایجان غربی

اتمام عملیات نصب و ترمیم شیشه های 4000 واحد آسیب جنگ در آذربایجان غربی