|
| یکشنبه، 21 تیر 1405 ساعت 10:552026-07-12بين الملل
در پاسخ به ادامه تجاوزات آمریکای جنایتکار به مناطقی از جنوب کشور، ارتش جمهوری اسلامی ایران، از ساعاتی قبل، با پهپادهای انهدامی خود، سامانه پاتریوت، - در پی ادامه تجاوز دشمن آمریکایی صهیونی، از ساعاتی قبل، پایگاه ها و مراکز ارتش تروریستی آمریکا در کویت و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.
به گزارش جماران از روابط عمومی ارتش، در پاسخ به ادامه تجاوزات آمریکای جنایتکار به مناطقی از جنوب کشور، ارتش جمهوری اسلامی ایران، از ساعاتی قبل، با پهپادهای انهدامی خود، سامانه پاتریوت، انبار مهمات و سایت رادار ارتش تروریستی آمریکا در کویت را هدف حملات پهپادهای قرار داد.
همچنین در موج دیگری از حملات پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سامانه ارتباطی و سایت راداری ارتش کودک کش آمریکا در بحرین هدف قرار گرفت.
ارتش جمهوری اسلامی ایران تاکید کرده، عواقب اینگونه حرکات و ناامنی در منطقه بر عهده دشمن آمریکایی صهیونی خواهد بود و در صورت تکرار این حملات،پاسخ های شدیدتری خواهیم داد.
برچسب ها: ارتش جمهوری اسلامی ایران -
جمهوری اسلامی ایران -
ارتش جمهوری اسلامی -
جمهوری اسلامی -
آمریکا -
ارتش -
حملات پهپادی |
آخرین اخبار سرویس:
|
ارتش ایران حملات پهپادی به پایگاه های آمریکا در منطقه انجام داد (21 تیرماه 1405)
ارتش ایران حملات پهپادی به پایگاه های آمریکا در منطقه انجام داد (21 تیرماه 1405)
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.