مطالب مرتبط:
پلمب 5 کافی شاپ در محدوده بلوار وکیل آباد مشهد (10 تیر 1405)
مهر و موم 3 واحد صنفی متخلف در قاینات
مهر و موم دو واحد شن و ماسه متخلف در بهاباد
ثبت 771 تخلف و مهر و موم 39 واحد صنفی در ایلام
مهر و موم دروازه مکزیک | رکوردی که پس از 36 سال تکرار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 10 تیر 1405 ساعت 17:502026-07-01اقتصادي

مهر و موم 5 کافی شاپ در مشهد


بازرسان اصناف و بهداشت مشهد از ادامه فعالیت پنج کافی شاپ به دلیل گرانفروشی و رعایت نکردن دستورهای بهداشتی جلوگیری کردند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ، مدیر بازرسی و نظارت اصناف خراسان رضوی گفت: در گشت مشترک بازرسان این مدیریت، کارشناسان بهداشت و پلیس اماکن، 5 کافی شاپ در بلوار وکیل آباد مشهد به دلیل تکرار تخلفات صنفی و بی توجهی به تذکرات پیشین، با دستور شعب سیار تعزیرات حکومتی مهر و موم شدند.

  محسن صیادی افزود: این واحدهای صنفی علاوه بر گران فروشی فاحش، دستورالعمل های بهداشتی را نیز نادیده گرفته بودند.

  صیادی گفت: استفاده از مواد اولیه تاریخ گذشته و تهدید سلامت شهروندان از دلایل اصلی تعطیلی برخی از این واحدها است و در این خصوص، هیچگونه مماشاتی با متخلفان نخواهد شد.


برچسب ها: بهداشت - خراسان رضوی - بلوار وکیل آباد مشهد - کافی شاپ - اصناف خراسان رضوی - دستور - بهداشتی
آخرین اخبار سرویس:

مهر و موم 5 کافی شاپ در مشهد

مهر و موم 5 کافی شاپ در مشهد