مطالب مرتبط:
شهیده زهرا حدادعادل: من سال هاست که آرزوی زیارت امام حسین(ع) را دارم
ایلام و واسط عراق برای برگزاری اربعین باشکوه هم پیمان شدند
فیلم/ اجتماع باشکوه جاماندگان بدرقه رهبر شهید در رشت
بدرقه رهبر شهید، وداع فرزندان با پدری است که دردشان را می دانست
مرز بین المللی شلمچه، مهیای پذیرایی از زائران اربعین حسینی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 17 تیر 1405 ساعت 13:252026-07-08سياسي

سفری که شصت ونه سال به تأخیر افتاد/ بدرقه ای به وسعت زیارت اربعین


شصت ونه سال، حسرت زیارت نجف و کربلا بر دل رهبر شهید ماند.

اما این بار نه در قامت یک زائر، بلکه بر دوش میلیون ها عزادار، راهی سرزمینی شد که سال ها آرزویش را داشت.

- به یاد آقای شهید ایران؛ سفری که شصت ونه سال به تأخیر افتاد/ بدرقه ای به وسعت زیارت اربعین شصت ونه سال، حسرت زیارت نجف و کربلا بر دل رهبر شهید ماند.

اما این بار نه در قامت یک زائر، بلکه بر دوش میلیون ها عزادار، راهی سرزمینی شد که سال ها آرزویش را داشت.

خبرگزاری مهر، گروه فرهنگ و ادب، زهرا اسکندری: همزمان با برگزاری آیین های تشییع و وداع رهبر شهید در نجف و کربلا، شهری که دهه ها پیش میزبان نخستین سفر طلبگی او بود، روایتی قدیمی دوباره جان گرفته است؛ روایتی از جوانی که نزدیک به هفتاد سال پیش، در کوچه های نجف قدم زد، شیفته درس و بحث حوزه شد، آرزو داشت همان جا بماند، اما تقدیر مسیر دیگری را برایش رقم زد.

امروز، پس از 69 سال، خاطره آن آرزو بار دیگر با نام نجف و کربلا گره خورده است؛ شهری که روزگاری مقصد یک سفر طلبگی بود و اکنون یادآور یکی از ماندگارترین خاطرات زندگی اوست.

سفری که قرار نبود سرنوشت ساز شود زمستان سال 1336، سفری خانوادگی به عتبات آغاز شد؛ سفری که در ظاهر، زیارتی معمولی بود اما بعدها در خاطرات او به یکی از مهم ترین مقاطع زندگی اش تبدیل شد.


برچسب ها: زیارت اربعین - زیارت - میلیون ها - شهید - کربلا - برگزاری - سرزمینی
آخرین اخبار سرویس:

سفری که شصت ونه سال به تأخیر افتاد/ بدرقه ای به وسعت زیارت اربعین

سفری که شصت ونه سال به تأخیر افتاد/ بدرقه ای به وسعت زیارت اربعین