مطالب مرتبط:
تصادف زنجیره ای در محور آرادان به سرخه با 12 مصدوم
تصادف زنجیره ای در مجتمع آفتاب درخشان؛ یک کودک در کما و 7 نفر مصدوم
تصادف مرگبار در جاده میامی به سبزوار
تصادف و حریق مرگبار 2 خودرو در این جاده/ آمار جان باختگان
سه کشته و 11 مصدوم در برخورد پژو و تریلر در جاده لار به بندرعباس
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 تیر 1405 ساعت 09:502026-06-23سياسي

تصادف زنجیره ای در جاده آرادان به سرخه/ 12 مصدوم


درخشان با اشاره به اینکه هشت نفر در صحنه تصادف سرپایی مداوا شدند، اضافه کرد: مابقی افراد توسط اورژانس و هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.

- 2 حسین شریعتمداری خطاب به تیم مذاکره: واقعا می خواهید تنگه هرمز را باز کنید و بازرسان آژانس را بپذیرید؟ راز قتل زن جوان در خیانت شوهرش نهفته بود استراتژی جدید پورشه: فروش خودرو کمتر و درآمدزایی بیشتر ارزش واقعی دارایی های بلوکه شده ایران چقدر است؟/ پول ها کجاست؟ سوریه وارد جنگ با حزب الله می شود؟ قاب دونفره رزیتا غفاری و رضا کیانیان در حاشیه جنجالی ترین سریال سال (+عکس) یکی از مشهورترین تصاویر تانک واژگون در تاریخ جنگ ها ماری جوآنا در ایران قانونی می شود؟ یک گروه موسیقی در ایران دوران قاجار (عکس) جاده چالوس از ساعت 9 صبح یک طرفه شد/ممنوعیت تردد از شمال به جنوب تا تخلیه بار ترافیکی عرق ریزی کلافه تان کرده؟ این راهکارها را امتحان کنید آقای پلیس! مرا به خاطر قتل هووی مادرم دستگیر کنید؛ دارم از عذاب وجدان می میرم مونا ؛ یک نام جدید برای شاسی بلند جدید کمپانی چینی (+عکس) کشف یک اَبَر انگل عجیب برای نخستین بار (+عکس)


برچسب ها: دارایی های بلوکه شده ایران - دارایی های بلوکه شده - در ایران - ایران - حسین شریعتمداری - مراکز درمانی - دوران قاجار
آخرین اخبار سرویس:

تصادف زنجیره ای در جاده آرادان به سرخه/ 12 مصدوم

تصادف زنجیره ای در جاده آرادان به سرخه/ 12 مصدوم