مطالب مرتبط:
تکلیف امتحانات نهایی دانش آموزان مشخص شد
تکلیف امتحانات نهایی دانش آموزان مشخص شد
تعویق دوباره امتحانات نهایی دانش آموزان امکان پذیر نیست
آموزش و پرورش: تعویق دوباره امتحانات نهایی دانش آموزان امکان پذیر نیست
تعویق دوباره امتحانات نهایی دانش آموزان امکان پذیر نیست
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 تیر 1405 ساعت 12:502026-07-03اجتماعي

تکلیف امتحانات نهایی دانش آموزان مشخص شد


تمام تلاش وزارت آموزش و پرورش بر برگزاری منظم آزمون ها و حفظ حقوق دانش آموزان است و در شرایط فعلی امکان تغییر دوباره برنامه امتحانات و کنکور وجود ندارد.

- عبدالرضا فولادوند گفت: تمام تلاش وزارت آموزش و پرورش بر برگزاری منظم آزمون ها و حفظ حقوق دانش آموزان است و در شرایط فعلی امکان تغییر دوباره برنامه امتحانات و کنکور وجود ندارد.

عبدالرضا فولادوند، رییس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، با تأکید بر اینکه برنامه امتحانات نهایی و کنکور با هماهنگی کامل سازمان سنجش آموزش کشور تدوین شده است، گفت: امتحانات نهایی پایه دوازدهم از 21 تیرماه آغاز شده و تا 12 مردادماه ادامه خواهد داشت.

همچنین امتحانات پایه یازدهم از 22 تیرماه آغاز می شود و تا 5 مردادماه ادامه دارد.

  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش، وی با اشاره به توافق انجام شده با سازمان سنجش اظهار کرد: سوابق تحصیلی و نتایج امتحانات نهایی باید پیش از برگزاری کنکور به این سازمان ارسال شود تا فرآیند پذیرش دانشجو طبق زمان بندی انجام گیرد.

در غیر این صورت، نیمسال نخست دانشگاه ها با اختلال روبه رو خواهد شد.

  فولادوند گفت: آزمون دین و زندگی پایه یازدهم که قرار بود 20 تیر برگزار شود، به دلیل همزمانی با مراسم پیش بینی شده در مشهد، به 5 مرداد منتقل شده است.


برچسب ها: وزارت آموزش و پرورش - امتحانات - آموزش و پرورش - امتحانات نهایی - عبدالرضا فولادوند - دانش آموزان - وزارت آموزش
آخرین اخبار سرویس:

تکلیف امتحانات نهایی دانش آموزان مشخص شد

تکلیف امتحانات نهایی دانش آموزان مشخص شد