مطالب مرتبط:
شتاب توسعه نیروگاه های خورشیدی و هوشمندسازی مصرف انرژی در سیستان و بلوچستان
کرمان آماده اجرای پایلوت طرح بهره وری مصرف انرژی در کشور
مدیرکل بنیاد مسکن فارس: اجرای واحدهای تجاری و آسفالت ورودی شهرک نشاط شیراز شتاب بگیرد
آمادگی استان کرمان برای برگزاری مراسم بدرقه «آقای شهید ایران»
عملکرد دستگاه های استان کرمان در جذب اعتبارات ملی ارزیابی می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 13 تیر 1405 ساعت 22:552026-07-04اقتصادي

شتاب در اجرای نیروگاه های خورشیدی استان کرمان


معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان از بهره برداری 90 مگاوات ظرفیت جدید نیروگاه خورشیدی در مردادماه خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان از بهره برداری 90 مگاوات ظرفیت جدید نیروگاه خورشیدی در مردادماه خبر داد و گفت: با افتتاح این پروژه ها، مجموع ظرفیت نیروگاه های خورشیدی بهره برداری شده استان به 124 مگاوات می رسد که معادل حدود 17 درصد از تعهد 686 مگاواتی استان تا سال 1405 است    علی اصغر ذاکری هرندی روز شنبه 13 تیرماه در نشست بررسی وضعیت احداث نیروگاه های انرژی خورشیدی استان گفت: اجرای طرح های نیروگاه خورشیدی نباید با تأخیر مواجه شود و همه دستگاه های اجرایی و سرمایه گذاران موظف اند پروژه ها را مطابق برنامه پیش ببرند.

  وی افزود: مگاوات نیروگاه خورشیدی در مردادماه به بهره برداری خواهد رسید، که این میزان معادل حدود 13 درصد از تعهد استان برای توسعه نیروگاه های خورشیدی تا سال 1405 است.

  ذاکری گفت: از مردادماه به بعد، هر ماه بخشی از ظرفیت های جدید نیروگاه های خورشیدی استان آماده افتتاح و وارد مدار خواهد شد.


برچسب ها: نیروگاه خورشیدی - خورشیدی - نیروگاه - بهره برداری - نیروگاه های خورشیدی - استان - استاندار کرمان
آخرین اخبار سرویس:

شتاب در اجرای نیروگاه های خورشیدی استان کرمان

شتاب در اجرای نیروگاه های خورشیدی استان کرمان