مطالب مرتبط:
عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی از عوامل خشن جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان اعدام شدند (28 تیر 1405)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان
تصاویر/ مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در جامعه المصطفی واحد اصفهان
قوه قضاییه: حکم اعدام قاتلان ماموان انتظامی در اصفهان اجرا شد
قوه قضاییه: حکم اعدام قاتلان ماموران انتظامی در اصفهان اجرا شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 28 تیر 1405 ساعت 14:502026-07-19سياسي

دو تن از عوامل بسیار خشن جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان اعدام شدند


حکم اعدام عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی دو تن از عوامل بسیار خشن و بی رحم جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان در کودتای دی ماه بامداد امروز اجرا شد.

- اصفهان -حکم اعدام عرفان اسفندیاری و گل محمد محمدی دو تن از عوامل بسیار خشن و بی رحم جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان در کودتای دی ماه بامداد امروز اجرا شد.

در پی آشوب های خشن و مسلحانه در کودتای آمریکایی- صهیونیستی در روز 18 دی ماه 1404 در میدان شهید علیخانی در استان اصفهان که با هدف براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به وقوع پیوست، 4 نفر از ماموران انتظامی به دست عوامل بسیار خشن و بی رحم دشمن به شهادت رسیدند.

در این روز عوامل دشمن و اغتشاشگران در میدان شهید علیخانی اصفهان در حالی که انواع سلاح گرم، چاقو، قمه، قداره و کوکتل موتولوف همراه داشتند اقدام به آتش زدن ساختمان ها، تخریب تابلوهای شهری، دوربین ها و چراغ های راهنمایی و رانندگی، آتش زدن ساختمان خیریه، تخریب پاسگاه و کلانتری، آتش زدن اموال عمومی و لاستیک، مسدود کردن خیابان، حمله به مردم در حال تردد در خیابان و تخریب مسجد و آتش زدن پیکر شهدای مظلوم فراجا کردند.

عوامل دشمن در وقایع بسیار خشن میدان شهید علیخانی اصفهان بعد از حمله به ماموران هرگونه جنایتی را علیه آنها مرتکب شدند.


برچسب ها: اصفهان - علیخانی - میدان - عوامل - شهید - محمد محمدی - اسفندیاری
آخرین اخبار سرویس:

دو تن از عوامل بسیار خشن جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان اعدام شدند

دو تن از عوامل بسیار خشن جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان اعدام شدند