مطالب مرتبط:
اهدای 300 بسته حمایتی به خانواده زندانیان البرز
اهدای خون در ارسنجان
تجلیل از مقام شامخ شهدای ورزشکار با اهدای پیراهن تیم ملی
کمربند جدید شهر زهک 70 درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ بهره برداری تا پایان سالجاری
بهره برداری از کاروانسرای جهانی گویجه بل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 خرداد 1405 ساعت 10:152026-05-29ورزشي

ربیعی: اهدای مدال وزنه برداری در ناگویا فعلا یک مدال است/ در اکثر وزن ها 2 مدعی خوب داریم


دبیر فدراسیون وزنه برداری از اعزام 5 ورزشکار مرد و 3 زن به بازی های آسیایی ناگویا خبر داد.

- جماران ورزشی؛ به نقل از ایسنا، وحید ربیعی درباره آخرین وضعیت نحوه اهدای مدال به رشته وزنه برداری در بازی های آسیایی ناگویا، اظهار کرد: فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا در تلاش بودند تا این مسابقات اگر سه مداله نمی شود حداقل با اهدای دو مدال برای یک ضرب و دو ضرب برگزار شود که در این رابطه به جمع بندی نرسیدند و در کتابچه جدید بازی های آسیایی ناگویا اهدای مدال تک مداله است.

یک، دو یا سه مدال؟ وی ادامه داد: در بازی های آسیایی هانگژو نیز رشته وزنه برداری تک مداله بود و با این وجود اما تا لحظه آخر هیچ چیز مشخص نیست همانطور که در بازی های کشورهای اسلامی نزدیک به مسابقات رشته وزنه برداری 3 مداله شد.

دبیر فدراسیون وزنه برداری با اشاره به اینکه به غیر از علیرضا یوسفی که در حرکت دوضرب مهارت خاصی دارد، وزنه بردارانی همچون عالی پور و نصیری هم در یکضرب و هم دوضرب وزنه برداران خوبی هستند، توضیح داد: اگر نصیری در مسابقات اخیر آسیایی نتوانست نتیجه بگیرد به دلیل جوانی و وجود استرس بود و اگر رکورد تمرین خود را تکرار می کرد می توانست همانند حرکت دوضرب در حرکت یکضرب نیز به مدال طلای قهرمانی آسیا برسد.


برچسب ها: وزنه برداری - بازی های آسیایی - دبیر فدراسیون وزنه برداری - مدال - فدراسیون وزنه برداری - فدراسیون - اهدای مدال
آخرین اخبار سرویس:

ربیعی: اهدای مدال وزنه برداری در ناگویا فعلا یک مدال است/ در اکثر وزن ها 2 مدعی خوب داریم

ربیعی: اهدای مدال وزنه برداری در ناگویا فعلا یک مدال است/ در اکثر وزن ها 2 مدعی خوب داریم