مطالب مرتبط:
دبیر شورای فرهنگ عمومی: هویت ملی در شرایط جنگ به درستی حفظ شده است
بازسازی پس از جنگ و تغییر معادلات اقتصادی و ژئوپلیتیکی ایران
سهرابی: تبلیغ دین، فناوری نرم بر علیه جنگ ترکیبی دشمنان است
شورای روابط خارجی آمریکا: ترامپ جنگ ایران را بدون پیروزی راهبردی پایان داد
ریشه یابی تاریخ صدر اسلام، کلید فهم فرایندهای پیچیده جنگ نرم و سخت است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 خرداد 1405 ساعت 17:402026-06-20ورزشي

تغییر کارکرد شورای عالی جوانان به «قرارگاه جنگ نرم»


دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نهادینه کردن «مثلث تعالی»، تبدیل شورای عالی جوانان به قرارگاهی برای هدایت جنگ نرم و تقویت دیپلماسی عمومی ورزشکاران را از راهبرد های عملیاتی برای بهره گیری از ظرفیت جوانان برشمرد.

- دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، نهادینه کردن مثلث تعالی ، تبدیل شورای عالی جوانان به قرارگاهی برای هدایت جنگ نرم و تقویت دیپلماسی عمومی ورزشکاران را از راهبرد های عملیاتی برای بهره گیری از ظرفیت جوانان برشمرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، در گردهمایی مسئولان امور جوانان سراسر کشور با گرامیداشت یاد شهدای جنگ اخیر و شهدای مظلوم به ویژه کودکان بی گناه، اظهار کرد: در این ایام، معاونت امور جوانان و شورای عالی جوانان تلاش های ارزشمندی در حوزه فرهنگی انجام دادند و گزارش های ارائه شده در شورای عالی انقلاب فرهنگی مورد توجه و تحسین اعضای شورا قرار گرفت.

وی با تأکید بر ضرورت توجه به منظومه فکری امام خمینی (ره) و رهبر شهید انقلاب در سیاست گذاری های حوزه جوانان، گفت: در اندیشه امام راحل و رهبر شهید انقلاب، جوان صرفاً یک نیروی مصرف کننده نیست، بلکه سرمایه ای راهبردی و پیشران تمدن سازی به شمار می رود و باید از این منظر به حوزه جوانان نگاه شود.


برچسب ها: شورای عالی - شورای عالی جوانان - جوانان - شورای عالی انقلاب - عالی - شورای - دیپلماسی عمومی
آخرین اخبار سرویس:

تغییر کارکرد شورای عالی جوانان به «قرارگاه جنگ نرم»

تغییر کارکرد شورای عالی جوانان به «قرارگاه جنگ نرم»