مطالب مرتبط:
تصاویر/ نود و هشتیمن شب از حضور مردمی در سلماس در حمایت از نظام اسلامی
تصاویر/ نود و هشتمین شب از حضور مردمی چالدران در تجمعات حمایتی از نظام اسلامی
تصاویر/ نود و هشتیمن شب از حضور مردمی در اسکو در حمایت از نظام اسلامی
امضای تفاهم نامه توسعه حمل ونقل ریلی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران و شرکت ایران خودرو خراسان
تمدن نوین اسلامی در اندیشه رهبر شهید، مقدمه تحقق حکومت مهدوی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 09:102026-06-08سياسي

نظام جمهوری اسلامی تنها مانع تحقق سلطه جهانی استعمارگران است


نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به نظم فعلی جهانی گفت: نظام جمهوری اسلامی تنها مانع تحقق سلطه جهانی استعمارگران است.

- به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید علیرضا عبادی صبح دوشنبه در دیدار با دست اندرکاران و اعضای ستاد اجرایی دومین اجلاسیه شهدای اهل سنت خراسان جنوبی با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی و حامیان آن، اظهار کرد: قرآن کریم بیش از 14 قرن پیش حقیقت دشمنی یهود و مشرکان با اهل ایمان را تبیین کرده و امروز نیز مصادیق روشن این هشدار الهی در برابر دیدگان جهانیان قرار دارد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با استناد به آیه شریفه لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ النَّاسِ عَدَاوَهً لِلَّذِینَ آمَنُوا الْیَهُودَ وَالَّذِینَ أَشْرَکُوا ، افزود: نوع بیان این آیه با تأکیدهای متعدد، نشان دهنده شدت و عمق این دشمنی است.

وی با اشاره به روایتی از ائمه معصومین(ع) گفت: در پاسخ به این پرسش که چرا در قرآن کریم نسبت به قوم یهود هشدارهای فراوانی داده شده است، آمده که خداوند می دانست این جریان در طول تاریخ همان مسیر گذشتگان خود را ادامه خواهد داد و ویژگی ظلم و تعدی در آن استمرار خواهد یافت.

آیت الله عبادی ادامه داد: امروز نیز بخش عمده مشکلات و بحران های جهان، مستقیم یا غیرمستقیم، ناشی از همان تفکر سلطه طلبی است که قرآن کریم نسبت به آن هشدا


برچسب ها: خراسان جنوبی - نظام جمهوری اسلامی - نماینده ولی فقیه - جمهوری اسلامی - جهانی - جنایات رژیم صهیونیستی - خراسان
آخرین اخبار سرویس:

نظام جمهوری اسلامی تنها مانع تحقق سلطه جهانی استعمارگران است

نظام جمهوری اسلامی تنها مانع تحقق سلطه جهانی استعمارگران است