شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در اطلاعیه ای اعلام کرد، آب روستا ها و مناطقی که از مجتمع تیاب میناب تامین می شود، فردا قطع می شود.
- شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در اطلاعیه ای اعلام کرد، آب روستا ها و مناطقی که از مجتمع تیاب میناب تامین می شود، فردا قطع می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس ، بر اساس اطلاعیه شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، آب مشترکان مجتمع تیاب شامل روستا های کلاهی، مازغ، تیاب، نخل ابراهیمی، دهو، بلبلی، دهستان حکمی، بازیاری، تل آبی، سرکم، کلیبی، کلو، سرریگان، حاجی آباد، سرباران، سبهتی، پازیارت و ماشهران از ساعت 6 صبح 5 شنبه 28 خرداد به مدت 24 ساعت قطع خواهد شد.
در این اطلاعیه با عذرخواهی ازمردم، علت این قطعی نوسازی خط انتقال مجتمع تیاب و وارد مدار شدن خط انتقال جدید 800 میلیمتر اعلام شده است.
همچنین از مردم این مناطق خواسته شده است، در این مدت مصرف آب را مدیریت و از مخازن ذخیره آب استفاده کنند.
بیشتر بخوانید؛ اطلاعیه قطعی آب در برخی مناطق شهر بندرعباس