مطالب مرتبط:
چند معادل فارسی برای کلمه هدفون پیشنهاد شد
قبل از رفتن به فروشگاه این چند کار را انجام دهید تا پول کمتری خرج کنید
حمیدی: آواها و نواهای دینی، زبان ماندگار ترویج فرهنگ رضوی است
این کارها را انجام دهید تا در خرید پول کمتری خرج کنید
ببینید| ویدئویی از مولودی خوانی عید غدیر به زبان انگلیسی!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 13 خرداد 1405 ساعت 14:552026-06-03فرهنگي

فرهنگستان زبان و ادب فارسی: برای «هدفون» واژه پیشنهاد دهید؛ گزینه های «نیوشه»، «شنوه» یا «آوایار» روی میز است


معاون گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به اینکه واژه «دوگوشی» برای «هدفون» مناسب نیست از مخاطبان خواست، واژه پیشنهاد دهید.

- فرهنگستان زبان و ادب فارسی: برای هدفون واژه پیشنهاد دهید؛ گزینه های نیوشه ، شنوه یا آوایار روی میز است معاون گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به اینکه واژه دوگوشی برای هدفون مناسب نیست از مخاطبان خواست، واژه پیشنهاد دهید.

نسرین پرویزی معاون گروه واژه گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسیا اظهار کرد: سال ها قبل فرهنگستان واژه هدفون را در مجموعه واژه های عمومی، که پیش از تشکیل گروه های تخصصی کار بررسی واژه ها را بر عهده داشت، بررسی کرده بود.

چون در آن زمان هدفون ها خیلی ساده بودند و صرفا دو گوشی بزرگ بود که روی گوش قرار می گرفت و انواع خیلی متنوعی نداشت و فقط ممکن بود ظریف تر یا زمخت تر باشند، معادل دوگوشی را برای آن انتخاب کردیم.

به گزارش ایسنا، او سپس افزود: اخیراً استانداردی را مربوط به انواع ترجمه، بررسی می کردیم که در واقع انواع مختلف دوگوشی (هدفون) را بررسی می کردند و در آنجا دیدیم واژه دوگوشی خیلی در ترکیباتی که ساخته شده است، نمی نشیند.

الان هدفون هایی هست که فقط روی یک گوش قرار می گیرد، بعضی ها داخل گوش قرار می گیرند، بعضی ها به گردن آویزان می شوند و دوگوشی بر


برچسب ها: فرهنگستان زبان و ادب فارسی - فرهنگستان زبان و ادب - زبان و ادب فارسی - فرهنگستان زبان - فرهنگستان - واژه - ادب فارسی
آخرین اخبار سرویس:

فرهنگستان زبان و ادب فارسی: برای «هدفون» واژه پیشنهاد دهید؛ گزینه های «نیوشه»، «شنوه» یا «آوایار» روی میز است

فرهنگستان زبان و ادب فارسی: برای «هدفون» واژه پیشنهاد دهید؛ گزینه های «نیوشه»، «شنوه» یا «آوایار» روی میز است