مطالب مرتبط:
راهی جدید برای جذب کامل نور خورشید و تولید هیدروژن
راهی جدید برای جذب کامل نور خورشید و تولید هیدروژن
راهکار جدید جذب حداکثری نور خورشید و تولید هیدروژن پیدا شد
یافتن راهی جدید برای جذب کامل نور خورشید و تولید هیدروژن
افتتاح بازارچه عرضه آبزیان در امیدیه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 خرداد 1405 ساعت 08:402026-06-07اقتصادي

خط تولید کود کمپوست گرانوله در نور افتتاح شد


خط تولید کود کمپوست گرانوله و سوله 900 مترمربعی فرآوری کود در مجتمع مدیریت پسماند الیمالات نور به بهره برداری رسید.

- خط تولید کود کمپوست گرانوله و سوله 900 مترمربعی فرآوری کود در مجتمع مدیریت پسماند الیمالات نور به بهره برداری رسید.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، خط تولید کود کمپوست گرانوله و سوله جدید فرآوری کود به مساحت 900 متر مربع در مجتمع مدیریت پسماند الیمالات شهرستان نور با حضور استاندار مازندران و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح و به بهره برداری رسید.

استاندار مازندران در این مراسم با تبریک هفته محیط زیست، گفت: پروژه ساماندهی پسماند و تولید کمپوست شهر های نور و محمودآباد به مرحله بهره برداری رسیده و بخش قابل توجهی از یکی از مهم ترین چالش های زیست محیطی استان برطرف شده است.

مهدی یونسی رستمی افزود: با تکمیل چند پروژه مشابه در روز های آینده، حدود 80 درصد از معضل پسماند و زباله که از ابرچالش های استان مازندران محسوب می شود، مدیریت خواهد شد.

وی با قدردانی از مشارکت سرمایه گذار بخش خصوصی، تصریح کرد: تولید کود گرانوله از پسماند آغاز شده و پس از اخذ تأییدیه های لازم از بخش کشاورزی، این محصول وارد بازار مصرف خواهد شد.


برچسب ها: بهره برداری - مدیریت پسماند - استاندار مازندران - خط تولید - کمپوست - تولید - پسماند
آخرین اخبار سرویس:

خط تولید کود کمپوست گرانوله در نور افتتاح شد

خط تولید کود کمپوست گرانوله در نور افتتاح شد