مطالب مرتبط:
دومین جلسه استانی دهه تولید و تجارت؛ افزایش تعداد متقاضیان انتخاب واحدهای نمونه فارس
کمک به حل چالش های استانی از طریق حمایت از پایان نامه های دانشجویی
بازدید مسئولان استانی از جاده های آسیب دیده سیل 98 در چگنی لرستان
بی عدالتی استانی در تخصیص وام به استان ها/ تهران در صدر!
یوسفی نماینده مجلس: افزایش بی رویه قیمت ها توطئه سربازان ترامپ و نتانیاهو است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 خرداد 1405 ساعت 16:252026-05-31اقتصادي

مقاتلی: شناورهای مشمول رویه ملوانی به کارگروه استانی معرفی می شوند


ماهانه حداکثر 20 درصد از شناورهای بنادر مشمول رویه ملوانی در هر بندر با اولویت شناورهای واجد شرایط به کارگروه استان معرفی خواهند شد.

- به گزارش خبرنگار مهر، رضا مقاتلی، ظهر یکشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات ساماندهی، نظارت و تجارت مرزی اظهار کرد: در راستای اجرای بند 2 جلسه کارگروه ماده 4 قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی و براساس ابلاغیه وزیر صمت، مقرر شد به صورت ماهیانه و به پیشنهاد تعاونی لنج داران، حداکثر 20 درصد از شناورهای بنادر مشمول رویه ملوانی در هر بندر با اولویت شناورهای خالی برگشته از سفر سال گذشته از مبدأ کشور امارات ناشی از جنگ و همچنین شناورهایی که از اواخر سال گذشته سوخت دریافت کرده اند اما با توجه به شرایط جنگی حادث شده امکان خروج از کشور را نداشتند، در فرآیند انجام سفر ملوانی قرار گیرند.

فرماندار دشتی افزود: با توجه به لزوم رعایت همه مفاد و ضوابط مربوط به انجام سفر ملوانی، فرمانداری با مکاتبه با دبیرخانه شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان و دبیرخانه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، نسبت به معرفی واجدین شرایط اقدام خواهد کرد.

مقاتلی با اشاره به حمایت های دولت از لنج داران گفت: تامین معیشت ملوانان از برنامه های اصلی دولت چهاردهم است و در این مسیر تاکنون گام های ارز


برچسب ها: کارگروه - ساماندهی - مشمول - ساماندهی و نظارت - مسائل و مشکلات - اما - حداکثر
آخرین اخبار سرویس:

مقاتلی: شناورهای مشمول رویه ملوانی به کارگروه استانی معرفی می شوند

مقاتلی: شناورهای مشمول رویه ملوانی به کارگروه استانی معرفی می شوند