مطالب مرتبط:
نورنما | روز عرفه؛ روز بارش رحمت بیکران و استجابت دعاهای عاشقانه
عاشقانه تازه تیلور سوییفت و نامزدش پربازدید شد
مراسم دعای عرفه و نماز عید قربان در مسجد جمکران برپا می شود
برگزاری مراسم دعای عرفه با نوای منصور ارضی در تهران
برگزاری مراسم روز عرفه در بهشت رضا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 خرداد 1405 ساعت 09:302026-05-26سياسي

عرفه؛ از نجوای عاشقانه تا فریاد برائت از مشرکان


عرفه نجوای دل هایی است که از فراق حرم به تنگ آمده و فریاد برائتی است که از ظلم مشرکان به آسمان برمی خیزد.

- خبرگزاری مهر؛ گروه استان ها: عصر امروز همزمان با نهم ذی الحجه، بار دیگر دلتنگان حرم و مشتاقان نجوا با خدا در مصلاها، مساجد، بقاع متبرکه و گلزار شهدای 22 شهرستان مازندران گرد هم می آیند تا دعای پرفیض عرفه را سر دهند.

عرفه وعده امام صادق (ع) برای جبران ماه رمضان است و این روز مظهر سه موهبت توبه مقبول، استجابت دعا و پاداشی معادل 170 سال عبادت است.

حجت الاسلام صدرالله اسماعیل زاده مدیر حوزه علمیه مازندران در گفت وگو با خبرنگار مهر با یادآوری جایگاه رفیع ماه رمضان گفت: ماه رمضان ماه مهمانی خداست، افزود: با آن همه فضیلت و عظمت در30 شبانه روز اما آنچه دل امیدواران را زنده نگه می دارد، سخن امام صادق علیه السلام است که می فرماید اگر کسی نتوانست از آن برکات و فضائل بهره مند شود، منتظر باشید تا روز عرفه فرا برسد و از برکات و فضایل این روز بهره مند بشود.

مدیر حوزه علمیه مازندران سپس به عمق دعای عرفه اشاره کرد و گفت: یکی از اعمال ویژه و خاص امروز دعای عرفه است و جالب است که حضرت ابی عبدالله الحسین علیه السلام وقتی این دعا را می خواست بخواند با یک حالت خاصی آن را قرائت می کرد و به اتفاق اصحاب و یارانشان می آمدند و این دعا را زمزمه می کردند.


برچسب ها: ماه رمضان - امام صادق - مازندران - رمضان - مشرکان - ماه - حجت الاسلام
آخرین اخبار سرویس:

عرفه؛ از نجوای عاشقانه تا فریاد برائت از مشرکان

عرفه؛ از نجوای عاشقانه تا فریاد برائت از مشرکان