مطالب مرتبط:
قریشی: انسجام و وحدت ملی را باید بیش از پیش حفظ کنیم
تسلیم در کار نخواهد بود/ کشور نیاز به وحدت و انسجام دارد
اولین پیام دبیر شورای عالی امنیت ملی: عقب نشینی در کار نخواهد بود/ میدان وحدت و انسجام هم یک میدان دیگر در مبارزه است
کارتون | انسجام ملی
دبیر شورای عالی امنیت ملی: تسلیم و عقب نشینی در کار نخواهد بود | کشور بیش از هر زمان دیگر نیاز به وحدت و انسجام دارد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 5 خرداد 1405 ساعت 15:452026-05-26سياسي

لزوم ایجاد حرکت تشکیلاتی منسجم برای انسجام جریان قرآنی در بیرجند


مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: بیرجند به عنوان یک شهر قرآنی نیازمند هدف گذاری و برنامه ریزی منسجم است.

- بیرجند- مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی گفت: بیرجند به عنوان یک شهر قرآنی نیازمند هدف گذاری و برنامه ریزی منسجم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حجت سالاری مکی پیش از ظهر سه شنبه در جمع دهیاران روستاهای شهرستان بیرجند با اشاره به ضرورت انسجام در جریان قرآنی شهرستان بیرجند، اظهار کرد: بیرجند شهر قرآنی است و برای تقویت این ظرفیت، به یک حرکت تشکیلاتی منسجم و هدف مند نیاز دارد.

وی با بیان اینکه بنا به فرمایش امیرالمومنین، برنامه ریزی از ابزار مهم تر است، گفت: هدف گذاری در مسیر گسترش فعالیت های قرآنی از اهمیت زیادی برخوردار بوده و هویت قرآنی روستاهای بیرجند نیز باید ارتقا پیدا کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به جنگ نامتقارن دشمن بیان کرد: ما در برابر ابرقدرت های دنیا قرار داریم و در این بین مقاومت مردم ایران یک جریان اعتقادی است، جریانی که با تکیه بر ایمان، باور های قرآنی، دینی و حضور مردم معنا پیدا می کند.

حجت الاسلام سالاری با اشاره به نمونه هایی از ایستادگی و مقاومت در جامعه، بیان کرد: پیرمردی که پرچم کشور را در طوفان 108 کیلومتری استوار نگه داشت، نمونه ای روشن از همین عمق داشتن باور


برچسب ها: مدیرکل تبلیغات اسلامی - بیرجند - تبلیغات اسلامی - قرآنی - خراسان جنوبی - برنامه ریزی - هدف گذاری
آخرین اخبار سرویس:

لزوم ایجاد حرکت تشکیلاتی منسجم برای انسجام جریان قرآنی در بیرجند

لزوم ایجاد حرکت تشکیلاتی منسجم برای انسجام جریان قرآنی در بیرجند