مطالب مرتبط:
آزادراه تهران ـ شمال 35 ساعت یک طرفه شد
آزادراه تهران ـ شمال یک طرفه شد؛ هشدار پلیس راهور برای مسافران
آزادراه تهران ـ شمال 35 ساعت یک طرفه شد
آزادراه تهران ـ شمال 35 ساعت یک طرفه شد
انسداد چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت 10 امروز/ آغاز موج شدید بازگشت مسافران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 8 خرداد 1405 ساعت 12:002026-05-29اجتماعي

یک طرفه شدن محور کندوان و آزادراه تهران-شمال


سرپرست مرکز مدیریت راه های مازندران از اجرای طرح یک طرفه شدن محورهای کندوان و آزادراه تهران-شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی خبر داد.

- ساری- ساری - سرپرست مرکز مدیریت راه های مازندران از اجرای طرح یک طرفه شدن محورهای کندوان و آزادراه تهران-شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی خبر داد.

علی صادقی در گفت وگو با خبرنگر مهر از اجرای طرح یک طرفه شدن محورهای کندوان و آزادراه تهران-شمال به منظور تخلیه بار ترافیکی خبر داد و گفت: در حال حاضر ترافیک در مسیر شمال به جنوب محور کندوان میان مرزن آباد و مکلار سنگین گزارش شده است.

صادقی با اشاره به وضعیت ترافیکی دیگر محورهای ارتباطی استان اظهار داشت: در مسیرهای شمالی به جنوبی محور هراز نیز در مقاطعی مانند بایجان، چلاو، گزینک و آب اسک شاهد ترافیک سنگین هستیم.

در مقابل، جاده های سوادکوه و کیاسر از ترافیکی عادی و روان برخوردارند.

وی با اشاره به شرایط جوی راه های مازندران تأکید کرد: در حال حاضر هیچ مداخله جوی خاصی در محورهای مواصلاتی استان مشاهده نمی شود و تردد در دیگر مسیرهای استان بدون مشکل خاصی در جریان است.

سرپرست مرکز مدیریت راه های مازندران از رانندگان خواست ضمن رعایت فاصله طولی، زمان سفر خود را مدیریت کرده و از ترددهای غیرضروری در ساعات اوج ترافیک خودداری کنند.


برچسب ها: آزادراه تهران-شمال - ترافیک - یک طرفه شدن - ترافیکی - بار ترافیکی - کندوان - محور
آخرین اخبار سرویس:

یک طرفه شدن محور کندوان و آزادراه تهران-شمال

یک طرفه شدن محور کندوان و آزادراه تهران-شمال