مطالب مرتبط:
لزوم مشارکت همگانی در مدیریت مصرف انرژی
کشورهایی که بیشتر از مقدار مصرف خود انرژی تولید می کنند (+ اینفوگرافیک)
هوشمند سازی، بهسازی و نوسازی سه راهکار کاهش مصرف انرژی
بهره گیری از ظرفیت های هنری و رسانه ای برای صرفه جویی در مصرف انرژی
استاندار: نقشه راه جدید یزد، تمرکز بر تولید و مدیریت مصرف است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 30 خرداد 1405 ساعت 17:552026-06-20اقتصادي

ضرورت مدیریت مصرف انرژی در مازندران


استاندار مازندران بر ضرورت مدیریت مصرف انرژی در بخش صنعت تأکید کرد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ، استاندار مازندران امروز در سومین جلسه شورای اداری استان در سالجاری، ضمن قدردانی از مشارکت مردم در برنامه های اجتماعی، بر عزم جدی مدیریت ارشد استان برای حل مشکلات کشاورزان، تکمیل پروژه های پسماند و فاضلاب و ضرورت مدیریت بهینه مصرف انرژی برای جلوگیری از توقف فعالیت صنایع تأکید کرد.

‎ مهدی یونسی رستمی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای حمایت از کشاورزان اظهار داشت: با پیگیری های صورت گرفته، بخشی از مطالبات کشاورزان تامین و پرداخت شده است که این اقدام تا حد قابل قبولی بخشی از مشکلات این قشر زحمتکش را مرتفع کرد.

وی با اشاره به اولویت بندی پروژه های عمرانی استان افزود: پس از تعیین تکلیف و ساماندهی موضوع پسماند، اکنون تمرکز اصلی بر روی پروژه های حوزه فاضلاب است.

در همین راستا، مبلغ 8 هزار میلیارد تومان (8 همت) اعتبار اختصاص یافته است که در هر شهرستان حدود 500 میلیارد تومان برای اجرای فاز های مختلف پروژه های فاضلاب و بهره برداری از پساب تصفیه شده جهت احیای کشاورزی هزینه خواهد شد.

استاندار مازندران به چالش های جدی در حوزه تأمین انرژی اشاره کرد و گفت: با توجه به ناترازی های موجود در حوزه برق و گاز که متأثر از شرایط


برچسب ها: استاندار مازندران - مدیریت مصرف انرژی - مازندران - مصرف انرژی - استان - کشاورزان - مدیریت
آخرین اخبار سرویس:

ضرورت مدیریت مصرف انرژی در مازندران

ضرورت مدیریت مصرف انرژی در مازندران