مطالب مرتبط:
بازگشت لپ تاپ های 8 گیگابایتی کلید خورد
طرح آشیان کلید خورد؛ خانه استیجاری با حمایت دولت + جزییات و آدرس سایت
جدایی هافبک جنجالی پرسپولیس کلید خورد
تعیین تکلیف پروژه های قرمز مسکن مهر پردیس کلید خورد
فیلم جدید دمین شزل با بازی کیلین مورفی و دنیل کریگ کلید خورد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 خرداد 1405 ساعت 13:552026-06-07سياسي

نماهنگ «هیهات» در بهشهر کلید خورد


ساخت نماهنگ «هیهات» با همکاری مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران استان های مازندران و گیلان در شهرستان بهشهر در حال انجام است.

- ساخت نماهنگ هیهات با همکاری مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران استان های مازندران و گیلان در شهرستان بهشهر در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، ساخت نماهنگ هیهات با همکاری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان های مازندران و گیلان در شهرستان بهشهر آغاز شد.

این نماهنگ به کارگردانی میر تبریزیان و در مدت 5 دقیقه و 30 ثانیه تولید می شود و تلاش دارد با ایجاد پیوندی میان دو حماسه بزرگ دفاع مقدس و جنگ رمضان، جلوه هایی از ایثار، مقاومت و فداکاری را به تصویر بکشد.

میر تبریزیان کارگردان این نماهنگ گفت: هیهات ادای دینی تصویری به مقام والای پدران شهداست و روایت خود را از منظر این عزیزان دنبال می کند.

وی افزود: خوانندگی این اثر را دو هنرمند از استان های مازندران و گیلان بر عهده دارند؛ بخش های مربوط به مازندران توسط اسحاقی و بخش های مرتبط با گیلان توسط پرویز همای اجرا می شود.

براساس برنامه ریزی انجام شده، این نماهنگ پس از پایان مراحل تولید و آماده سازی، از شبکه های سراسری و همچنین شبکه های استانی مازندران و گیلان پخش خواهد شد.


برچسب ها: بنیاد شهید و امور ایثارگران - شهرستان بهشهر - نماهنگ - مازندران - بنیاد شهید - ایثارگران - همکاری مشترک
آخرین اخبار سرویس:

نماهنگ «هیهات» در بهشهر کلید خورد

نماهنگ «هیهات» در بهشهر کلید خورد