مطالب مرتبط:
مبلغ وام ازدواج و فرزندآوری بدون تغییر ماند| تصویب 470 همت تسهیلات قرض الحسنه در بودجه 1405 + جدول کامل سقف فردی و زمان پرداخت
هدف گذاری 360 هزار فقره تسهیلات برای بازنشستگان کشوری در سال جاری
وام بازنشستگان شارژ شد/ افزایش تسهیلات به 360 هزار فقره
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری: برای افزایش وام بازنشستگان اقدام می کنیم
افزایش وام بازنشستگان کشوری و بانک صادرات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 خرداد 1405 ساعت 11:302026-06-01اقتصادي

پیش بینی پرداخت 360 هزار وام قرض الحسنه به بازنشستگان کشوری


مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از 327 هزار فقره وام 50 و 60 میلیونی قرض الحسنه پرداخت شد، از پیش بینی پرداخت 360 هزار فقره وام در سال جاری خبر داد.

- مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با اعلام اینکه در سال گذشته بیش از 327 هزار فقره وام 50 و 60 میلیونی قرض الحسنه پرداخت شد، از پیش بینی پرداخت 360 هزار فقره وام در سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی صندوق بازنشستگی کشوری، علاءالدین ازوجی، در آیین امضای تفاهم نامه همکاری با یکی از بانک های کشور، گفت: یکی از مهم ترین دستاوردهای این همکاری، پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به بازنشستگان و خانواده های آنان بوده است.

وی با اشاره به عملکرد سال گذشته صندوق بازنشستگی کشوری، افزود: در سال گذشته بیش از 7 هزار نفر فراتر از پیش بینی اولیه، وام ازدواج فرزندان بازنشستگان را دریافت کردند و در مجموع نیز حدود 327 هزار فقره وام 50 و 60 میلیون تومانی با نرخ قرض الحسنه پرداخت شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، ویژگی اصلی این تسهیلات را قرض الحسنه بودن، ثبت نامی بودن و بدون وثیقه بودن عنوان کرد و ادامه داد: امیدواریم امسال شمار بهره مندان از این تسهیلات از 327 هزار نفر به بیش از 360 هزار نفر برسد.


برچسب ها: صندوق بازنشستگی - مدیرعامل صندوق بازنشستگی - قرض الحسنه - بازنشستگی - پرداخت - پیش بینی - بازنشستگان
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی پرداخت 360 هزار وام قرض الحسنه به بازنشستگان کشوری

پیش بینی پرداخت 360 هزار وام قرض الحسنه به بازنشستگان کشوری