مطالب مرتبط:
پیش بینی کاهش یک میلیارد متر مکعبی مصرف گاز در سال 1405
پیش بینی قیمت طلا فردا دوشنبه 4 خرداد 1405 / ادامه کاهش قیمت طلا؟
پیش بینی صرفه جویی 9.31 میلیون متر مکعبی آب کشاورزی در خراسان شمالی
14 سد جدید در ایران تا پایان سال 1405 افتتاح می شود
تمدید مهلت ثبت نام آزمون سراسری و آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو – معلم سال 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 خرداد 1405 ساعت 12:302026-05-25اقتصادي

پیش بینی کاهش یک میلیارد متر مکعبی مصرف گاز در سال 1405


مدیر بهینه سازی مصرف انرژی شرکت صنایع ملی پتروشیمی گفت: پیش بینی می شود که سال 1405؛ میزان صرفه جویی به 700 میلیون متر مکعب و با احتساب اجرای پروژه های صرفه جویی در برخی صنایع از جمله سیمان و آجرپزی و.

- پیش بینی کاهش یک میلیارد متر مکعبی مصرف گاز در سال 1405 مدیر بهینه سازی مصرف انرژی شرکت صنایع ملی پتروشیمی گفت: پیش بینی می شود که سال 1405؛ میزان صرفه جویی به 700 میلیون متر مکعب و با احتساب اجرای پروژه های صرفه جویی در برخی صنایع از جمله سیمان و آجرپزی و.

به رقم یک میلیارد متر مکعب برسیم.

 علی ربانی مدیر بهینه سازی مصرف انرژی شرکت صنایع ملی پتروشیمی، در نشست خبری که به منظور گزارش عملکرد یکساله پویش نبض انرژی برگزار شد، با بیان اینکه ما از مسیر صرفه جویی در مصرف انرژی توانستیم 200 دستگاه ویلچر به استان های هدف اهدا کنیم، اظهار داشت: بر این اساس سال گذشته صف انتظار ویلچر در 7 استان صفر شد و بخشی از منابع نیز صرف احیای جنگل های زاگرس و در ادامه هیرکانی خواهد شد.

کاهش 23 درصدی مصرف انرژی به گزارش ایلنا، وی با اشاره به کاهش 23 درصدی مصرف انرژی در سال گذشته، گفت: تعداد مشترکینی که در پویش  شرکت کردند از 140 هزار به 450 هزار مشترک رسید.

یعنی در سخت ترین شرایط این میزان کاهش مصرف اعمال شد.


برچسب ها: بهینه سازی مصرف انرژی - صرفه جویی - بهینه سازی مصرف - مصرف انرژی - پیش بینی - شرکت صنایع - بهینه سازی
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی کاهش یک میلیارد متر مکعبی مصرف گاز در سال 1405

پیش بینی کاهش یک میلیارد متر مکعبی مصرف گاز در سال 1405