مطالب مرتبط:
روزنامه اصولگرا: خوش بینی زود هنگام به مذاکره با امریکا نداشته باشید/ این فقط یک توافق موقت است
سکوت معنادار اسراییل درقبال توافق احتمالی آمریکا و ایران
آمریکا و اعراب با ایران توافق کنند
المیادین: آنچه اکنون میان ایران و آمریکا مطرح است توافق نهایی نیست، بلکه یک یادداشت تفاهم است
گزارش آکسیوس از جزییات توافق احتمالی بین ایران و آمریکا
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 خرداد 1405 ساعت 07:552026-05-25بين الملل

روزنامه قدس: خوش بینی زودهنگام به مذاکره با آمریکا نداشته باشید/ این فقط یک توافق موقت است


از دیگر نقاط مبهم این است که یادداشت شامل پایان دادن به محاصره نظامی دریایی آمریکاست، اما منابع غربی از جمله فاکس نیوز تأکید می کنند توافق مورد انتظار تصریح کرده نیروهای آمریکایی به مدت 30روز در نزدیکی ایران باقی خواهند ماند.

- از دیگر نقاط مبهم این است که یادداشت شامل پایان دادن به محاصره نظامی دریایی آمریکاست، اما منابع غربی از جمله فاکس نیوز تأکید می کنند توافق مورد انتظار تصریح کرده نیروهای آمریکایی به مدت 30روز در نزدیکی ایران باقی خواهند ماند.

روزنامه قدس نوشت: رایزنی فشرده و چندروزه مقامات پاکستان در تهران که حالا تیم قطری هم به آن افزوده شده، ظاهراً در دقیقه 90 جواب داده و ایران و آمریکا بر سر چارچوب کلی برای کاهش تنش به تفاهم رسیده اند.

به دلیل  ابهام ها و چالش های موجود، تنها باید آن را مقدمه ای در مسیر توافق یا تقابل بعدی ارزیابی کرد.

در حالی که طرفین تا همین دو روز پیش دائم برای یکدیگر خط و نشان می کشیدند، رویداد مذکور که گامی در راستای کاهش تنش بوده از سوی ناظران سیاسی مورد استقبال قرار گرفته است.

اگرچه برخی رسانه ها معتقدند تا ساعات آینده باید انتظار نهایی شدن توافق مذکور را داشت، با این حال ابهام ها درباره روند دیپلماتیک شکل گرفته آن قدری هست که لازم باشد در این زمینه کمی محتاط باشیم.


برچسب ها: آمریکا - نیروهای آمریکایی - توافق - فاکس نیوز - آمریکایی - ایران - مذاکره با آمریکا
آخرین اخبار سرویس:

روزنامه قدس: خوش بینی زودهنگام به مذاکره با آمریکا نداشته باشید/ این فقط یک توافق موقت است

روزنامه قدس: خوش بینی زودهنگام به مذاکره با آمریکا نداشته باشید/ این فقط یک توافق موقت است