مطالب مرتبط:
معاون رییس جمهور: نگاه توسعه ای بی توجه به محیط زیست به بن بست می رسد
نگاه توسعه ای بی توجه به محیط زیست به بن بست می رسد
نوسازی ناوگان خودرویی یگان حفاظت محیط زیست استان زنجان
معاون رییس جمهور: 19 میلیون هکتار از اراضی کشور تحت حفاظت محیط زیست است
تحویل بره میش وحشی جداشده از مادر به اداره حفاظت محیط زیست دماوند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 خرداد 1405 ساعت 16:402026-06-17سياسي

بیات منش: توسعه، اشتغال و حفاظت از محیط زیست باید همزمان دنبال شود


معاون استاندار زنجان با تأکید بر اینکه توسعه، اشتغال و حفاظت از محیط زیست باید همزمان دنبال شود، گفت: توسعه پایدار زنجان در گرو حفظ محیط زیست، - بیات منش: توسعه، اشتغال و حفاظت از محیط زیست باید همزمان دنبال شود زنجان- معاون استاندار زنجان با تأکید بر اینکه توسعه، اشتغال و حفاظت از محیط زیست باید همزمان دنبال شود، گفت: توسعه پایدار زنجان در گرو حفظ محیط زیست، مدیریت پسماند و صیانت از منابع آبی است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود بیات منش ظهر چهارشنبه درجلسه شورای اداری با حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، نمایندگان استان و مدیران اجرایی، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت استان زنجان، گفت: استان زنجان با وسعتی بالغ بر دو میلیون و 200 هزار هکتار، از ظرفیت های ارزشمندی در حوزه منابع طبیعی، کشاورزی و تولید برخوردار است.

وی افزود: از مجموع مساحت استان، یک میلیون و 250 هزار هکتار را اراضی ملی و حدود 950 هزار هکتار را اراضی کشاورزی و مستثنیات تشکیل می دهد که از این میزان، حدود 160 هزار هکتار اراضی آبی و مابقی اراضی دیم است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با اشاره به پراکندگی جمعیتی استان تصریح کرد: زنجان دارای 23 شهر و یک هزار و 120 روستا است که از این تعداد، 720 روستای بالای 20 خانوار دارای دهیاری هستند.


برچسب ها: حفاظت از محیط زیست - محیط زیست - معاون استاندار زنجان - زنجان - زیست - محیط - معاون استاندار
آخرین اخبار سرویس:

بیات منش: توسعه، اشتغال و حفاظت از محیط زیست باید همزمان دنبال شود

بیات منش: توسعه، اشتغال و حفاظت از محیط زیست باید همزمان دنبال شود