مطالب مرتبط:
حمله موشکی به حزب ضد ایرانی «پاک» در کردستان عراق
حمله به مقر حزب کومله در اربیل
ادعای سنتکام: ارتش آمریکا با موشک هلفایر به کشتی عازم ایران حمله کرد
ادعای سی ان ان در خصوص سایت های موشکی ایران
نمایی نزدیک از تانکر سوخت رسان آسیب دیده آمریکا در حمله موشکی ایران (+عکس)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 خرداد 1405 ساعت 04:252026-06-01بين الملل

ادعای کومله درباره حمله موشکی به مقر این گروه در اقلیم کردستان


حزب کومله شامگاه یکشنبه مدعی شد دفتر مرکزی این گروه در منطقه خلیفان واقع در اربیل، مرکز اقلیم کردستان عراق، هدف حمله 2 موشک ایرانی قرار گرفته است.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شفق نیوز، حزب کارگران کردستان ایران موسوم به کومله شامگاه یکشنبه در بیانیه ای ادعا کرد که دفتر مرکزی این گروه در دره آلانا واقع در منطقه خلیفان در اربیل، پایتخت اقلیم کردستان عراق، هدف حمله موشکی قرار گرفته است.

بر اساس بیانیه ای که به خبرگزاری شفق نیوز رسیده، این گروه مدعی شده است: مقر انجمن زحمتکشان کردستان (کومله) در دره آلانا، دقیقاً ساعت 22:40 شب هدف حمله دو موشک ایرانی قرار گرفت.

این گروه همچنین مدعی شده است که از زمان آغاز درگیری ایران با آمریکا و رژیم صهیونیستی، پایگاه ها و مقرهای آن بیش از 81 بار با موشک و پهپاد هدف قرار گرفته اند.

پیش تر نیز در 19 مه، بنیاد امنیت اقلیم کردستان اعلام کرده بود که اردوگاه سورداش در استان سلیمانیه که محل اسکان شماری از پناهندگان کُرد مخالف ایران است، طی 24 ساعت هدف حملات موشکی و پهپادی قرار گرفته، اما این حملات تلفاتی نداشته است.

همچنین یک منبع محلی پیش تر به شفق نیوز گفته بود که در 10 مه، یک اردوگاه متعلق به احزاب کُرد مخالف ایران در دره آلانا با سه تا چهار موشک هدف قرار گرفته است.


برچسب ها: اقلیم کردستان - کردستان - کرد - موشک ایرانی - گروه - اقلیم - موشک
آخرین اخبار سرویس:

ادعای کومله درباره حمله موشکی به مقر این گروه در اقلیم کردستان

ادعای کومله درباره حمله موشکی به مقر این گروه در اقلیم کردستان