مطالب مرتبط:
اسلوونی ممنوعیت تجارت اسلحه با رژیم صهیونیستی را لغو کرد
اسلوونی ممنوعیت فروش سلاح به اسراییل را لغو کرد
اسلوونی دیگر از رژیم صهیونیستی اسلحه نمی خرد
سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
بمباران شدید در غرب و مرکز ایران توسط جنگنده های رژیم صهیونیستی | انفجار در کرج، اشتهارد و ورامین؛ اهداف نظامی سپاه در آستانه اشتهارد هدف قرار گرفت / صدای مهیب 4 انفجار پی درپی در شهرهای غرب تهران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 خرداد 1405 ساعت 03:352026-06-12بين الملل

اسلوونی ممنوعیت تجارت تسلیحات با رژیم صهیونیستی را لغو کرد


وزارت دفاع اسلوونی در بیانیه ای اعلام کرد که دولت این کشور ممنوعیت صادرات و ترانزیت سلاح و تجهیزات نظامی به رژیم اسراییل و همچنین واردات اسلحه از این رژیم را لغو کرده است.

- وزارت دفاع اسلوونی در بیانیه ای اعلام کرد که دولت این کشور ممنوعیت صادرات و ترانزیت سلاح و تجهیزات نظامی به رژیم اسراییل و همچنین واردات اسلحه از این رژیم را لغو کرده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، در بیانیه وزارت دفاع اسلونی آمده است: این ممنوعیت که ماه ژوئن سال گذشته میلادی (2025) وضع شده بود، دیگر ضروری نیست، زیرا تجارت اسلحه از قبل تابع قوانین ملی و قوانین اتحادیه اروپا بوده است.

این بیانیه می افزاید: قوانین و مقررات موجود، رویه ها و کنترل های صدور مجوز را تعریف می کنند و تصمیم لغو ممنوعیت تجارت اسلحه با (رژیم) اسراییل نیز با موضع مشترک اتحادیه اروپا در مورد کنترل صادرات اسلحه همسو است.

وزارت خارجه اسلوونی پیش تر در بیانیه ای از تحریم کالا ها و تولیدات رژیم صهیونیستی در این کشور خبر داده و اعلام کرده بود که ممنوعیت واردات کالا های تولید شده از شهرک های غیرقانونی در سرزمین های اشغالی فلسطین، پاسخی ضروری به وضعیت انسانی و امنیتی در غزه است.


برچسب ها: ممنوعیت - وزارت دفاع - ممنوعیت صادرات - اتحادیه اروپا - تجهیزات نظامی - بیانیه - رژیم
آخرین اخبار سرویس:

اسلوونی ممنوعیت تجارت تسلیحات با رژیم صهیونیستی را لغو کرد

اسلوونی ممنوعیت تجارت تسلیحات با رژیم صهیونیستی را لغو کرد