مطالب مرتبط:
دو راهبرد وزارت جهاد کشاورزی برای پایداری امنیت غذایی کشور
پیگیری مطالبات بخش کشاورزی قزوین با حضور رییس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد
تشریح همکاری جدید ایران و فائو برای حفاظت از نژادهای بومی دام + جزییات
نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه آغاز شد (25 خرداد 1405)
رییس جهاد کشاورزی استان: توسعه اراضی پایاب سدهای کردستان باید به مطالبه عمومی تبدیل شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 خرداد 1405 ساعت 16:402026-06-15سياسي

آغاز همکاری فائو و وزارت جهاد کشاورزی برای حفاظت از دام 


سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، طرح های حفاظت از نژاد های در معرض خطر دام های بومی و توانمندسازی جوامع محلی در شمال غرب ایران آغاز کرد.

- سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، طرح های حفاظت از نژاد های در معرض خطر دام های بومی و توانمندسازی جوامع محلی در شمال غرب ایران آغاز کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما این طرح های 18 ماهه بر حفاظت و توسعه پایدار نژاد های ارزشمند بومی از جمله شتر دوکوهانه، گاو سرابی، بز مهابادی و بز مرخز متمرکز است؛ نژاد هایی که نقش مهمی در حفظ تنوع زیستی، امنیت غذایی و معیشت جوامع روستایی و عشایری دارند.

نماینده فائو در ایران با تأکید بر اهمیت منابع ژنتیکی دام، حفاظت از این نژاد ها را عاملی مؤثر در افزایش تاب آوری نظام های کشاورزی و غذایی در برابر تغییرات اقلیمی و تهدیدات زیست محیطی دانست.

بر اساس این طرح، برنامه های اصلاح نژاد مبتنی بر مشارکت جوامع محلی، ثبت اطلاعات ژنتیکی دام ها، حفاظت از ذخایر ژنتیکی، احیای مراتع، توسعه زنجیره های ارزش و توانمندسازی دامداران اجرا خواهد شد.

حمایت از فرآوری محصولات دامی، ایجاد فرصت های جدید بازار و توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی از دیگر محور های این طرح مشترک است.


برچسب ها: وزارت جهاد کشاورزی - سازمان خواربار و کشاورزی - کشاورزی - جهاد کشاورزی - شمال غرب ایران - حفاظت - توانمندسازی
آخرین اخبار سرویس:

آغاز همکاری فائو و وزارت جهاد کشاورزی برای حفاظت از دام 

آغاز همکاری فائو و وزارت جهاد کشاورزی برای حفاظت از دام