مطالب مرتبط:
استمرار تعجیل 2ساعته در اتمام ساعت کار ادارات سیستان و بلوچستان برای دوشنبه یازدهم خرداد
شفیعی: احداث خانه هنرهای تجسمی در دستور کار است
جوان گرایی در دستور کار نگین تندیس قرچک/ آغاز رسمی تمرینات برای فصل جدید
جهش ظرفیت تامین آب بوشهر با حفر 22 حلقه چاه
توسعه زیرساخت های درمانی دلیجان با جدیت در دستور کار است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 11 خرداد 1405 ساعت 10:102026-06-01اقتصادي

اتمام عملیات حفر چاه آب شرب در شهمیرزاد؛ تسریع آب رسانی در دستور کار


فرماندار مهدیشهر از اتمام عملیات حفر یک چاه آب شرب در شهمیرزاد خبر داد و گفت: تسریع آب استحصالی از این چاه برای مردم این شهر مورد تاکید است.

- اتمام عملیات حفر چاه آب شرب در شهمیرزاد؛ تسریع آب رسانی در دستور کار مهدیشهر- فرماندار مهدیشهر از اتمام عملیات حفر یک چاه آب شرب در شهمیرزاد خبر داد و گفت: تسریع آب استحصالی از این چاه برای مردم این شهر مورد تاکید است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی خداداد صبح دوشنبه در بازدید از روند حفر چاه آب جدید در منطقه تنگه آهو شهمیرزاد از اتمام عملیات حفاری این چاه خبر داد و در توضیح اضافه کرد: این طرح بعد از سال ها وقفه امروز به نتیجه رسیده است.

وی با بیان اینکه این چاه 250 متر عمق و 16 اینچ قطر دارد، ادامه داد: این چاه به روش روتاری و با هدف تامین آب شرب حفر شده است.

فرماندار مهدیشهر ابراز امیدواری کرد که طبق قول شرکت آبفا استان سمنان این چاه در مدار آبرسانی قرار گیرد، افزود: تسریع آب استحصالی از این چاه برای استفاده مردم مورد تاکید است.

خداداد اظهار کرد: برای تامین خط انتقال برق برای برق رسانی به چاه و پمپاژ هماهنگی لازم با شرکت توزیع برق استان سمنان انجام گرفته است.

وی افزود: عملیات احداث خط انتقال برق، حصار کشی تاسیسات، ساخت اتاقک برق و کلرزنی و خط انتقال آب شرب نیز در دستور کار است.


برچسب ها: فرماندار مهدیشهر - شهمیرزاد - چاه - عملیات - مهدیشهر - آب شرب - چاه آب
آخرین اخبار سرویس:

اتمام عملیات حفر چاه آب شرب در شهمیرزاد؛ تسریع آب رسانی در دستور کار

اتمام عملیات حفر چاه آب شرب در شهمیرزاد؛ تسریع آب رسانی در دستور کار