مطالب مرتبط:
وزارت خارجه سوییس: مذاکرات جمعه ایران و آمریکا لغو شد
نشست امروز جمعه در سوییس، به روز دیگری موکول شد
بقایی: مذاکرات روز جمعه در سوییس به روز دیگری موکول شد
گروه B جام جهانی 2026| سوییس- بوسنی؛ پنجشنبه 28 خرداد ساعت 22:30/ کانادا- قطر؛ جمعه 29 خرداد ساعت 01:30
​وزارت خارجه مذاکره روز جمعه را تعلیق کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 خرداد 1405 ساعت 17:302026-06-19سياسي

وزارت خارجه: نشست امروز جمعه در سوییس، به روز دیگری موکول شد


اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی راجع به نشست سوییس که پیش تر گفته شده بود در روز جمعه برگزار خواهد شد، گفت: یکی از اهداف اصلی نشست سوییس در روز جمعه، - به گزارش جماران، اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه در گفت و گو با خبرنگاران، درباره مرحله بعدی مذاکرات برای تدوین توافق نهایی گفت: رایزنی های لازم از طریق میانجی گرها برای این منظور در حال انجام است و در صورت فراهم شدن شرایط لازم برای شروع مذاکرات، اطلاع رسانی خواهد شد.

بقایی یادآوری کرد: طبق متن یادداشت تفاهم، آغاز مذاکرات توافق نهایی منوط به شروع اجرای مفاد بندهای 1، 4، 5، 10 و 11 یادداشت تفاهم و تداوم اجرای آنها است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی راجع به نشست سوییس که پیش تر گفته شده بود در روز جمعه برگزار خواهد شد، گفت: یکی از اهداف اصلی نشست سوییس در روز جمعه، امضای متن تفاهم خاتمه جنگ تحمیلی بود و قرار بود در حاشیه مراسم امضاء راجع به ترتیبات مربوط به مذاکرات توافق نهایی هم تبادل نظر شود؛ با توجه به اینکه امضای متن یادداشت تفاهم، در بامداد 28 خرداد به صورت دیجیتالی انجام شد، برگزاری نشست مزبور در سوییس فوریت ندارد اما در حال برنامه ریزی برای برگزاری یک نشست طی روزهای آینده هستیم.


برچسب ها: سخنگوی وزارت امور خارجه - وزارت امور خارجه - سخنگوی وزارت - امور خارجه - سوییس - اسماعیل بقایی - یادداشت تفاهم
آخرین اخبار سرویس:

وزارت خارجه: نشست امروز جمعه در سوییس، به روز دیگری موکول شد

وزارت خارجه: نشست امروز جمعه در سوییس، به روز دیگری موکول شد