مطالب مرتبط:
استفاده از ظرفیت 600 هزار مهندس برای کاهش حوادث کار
مقابله با بیابان زایی؛ ضرورتی برای حفظ کیفیت هوا
فرماندار گناوه:همه ظرفیت ها برای توسعه بخش کشاورزی استفاده شود
حفاظت از مراتع، کلید مقابله با بیابان زایی و خشکسالی
افتتاح طرح مشارکتی بیابان زدایی دشت سجزی در 540 هکتار
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 خرداد 1405 ساعت 11:252026-06-17سياسي

مقابله با بیابان زدایی مستلزم استفاده از ظرفیت های مردمی


معاون فنی اداره کل سازمان مراتع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: مقابله با بیابان زدایی نیاز به مشارکت مردم به خصوص در جوامع محلی دارد.

- مقابله با بیابان زدایی مستلزم استفاده از ظرفیت های مردمی معاون فنی اداره کل سازمان مراتع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: مقابله با بیابان زدایی نیاز به مشارکت مردم به خصوص در جوامع محلی دارد.

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی ،زرگران دیشب در برنامه گفتگوی خبری سیمای خراسان رضوی گفت: در خراسان رضوی دو میلیون و 470 هزار هکتار مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی داریم و یک میلیون و 250 هزار هکتار کانون فرسایش بادی داریم که در 30 کانون و 23 شهرستان پراکنده شده است.

او افزود: برای اجرای برنامه مقابله با بیابان زدایی نیاز به همراهی جامعه، رسانه ها و دستگاه های اجرایی داریم به طور مثال وقتی ظرفیت مرتع کم باشد و جامعه محلی بیش از حد ظرفیت، دام برای چرا به مراتع ببرد، بعد از مدتی این مراتع تبدیل به بیابان می شود.

معاون فنی اداره کل سازمان مراتع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: گسترش بیابان ها و تبدیل مراتع به بیابان ها بحثی است که بر اقتصاد و مهاجرت به شهر ها نیز تاثیر می گذارد.

به طور مثال در منطقه ای در سرخس دامداری در گذشته رونق داشت، اما الان تعداد دام های آن منطقه از 40 هزار دام به 6


برچسب ها: بیابان زدایی - خراسان رضوی - استفاده از ظرفیت های مردمی - خراسان - مقابله - بیابان - ظرفیت های مردمی
آخرین اخبار سرویس:

مقابله با بیابان زدایی مستلزم استفاده از ظرفیت های مردمی

مقابله با بیابان زدایی مستلزم استفاده از ظرفیت های مردمی