مطالب مرتبط:
نقشه آزادی محکوم مالی 67 میلیاردی ناکام ماند/ 4 متهم بازداشت شدند
آزادی 7 زندانی جرایم غیرعمد به همت خیران مراغه ای
صدای حقیقت در تاریخ، صدای آزادی خواهان است
مخالفت دادگاه عالی اسراییل با آزادی ابوصفیه
اگر توافق امضا شود، دخل دولت چقدر تغییر می کند؟ بررسی سناریوی درآمدی بودجه 1405
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 27 خرداد 1405 ساعت 15:302026-06-17اقتصادي

ناکامی سناریوی آزادی محکوم 67 میلیاردی با وثیقه جعلی در گلستان


رییس کل دادگستری گلستان از خنثی شدن تلاش برای آزادی یک محکوم مالی 67 میلیارد تومانی با استفاده از وثیقه صوری خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر آسیابی از کشف و خنثی سازی یک پرونده پیچیده وثیقه سازی صوری خبر داد و اظهار کرد: هوشیاری نیروهای حفاظت و اطلاعات دادگستری استان مانع آزادی یک محکوم مالی 67 میلیارد تومانی شد.

وی افزود: این پرونده از رصد رفت وآمدهای مشکوک فردی در اطراف دادگستری بندرترکمن آغاز شد.

بررسی های اطلاعاتی نشان داد چند نفر با تبانی و برنامه ریزی قصد داشتند با معرفی وثیقه ای غیرواقعی، زمینه آزادی یک محکوم مالی را فراهم کنند.

وی افزود: این محکوم که در یکی از استان های غربی کشور به پرداخت 67 میلیارد تومان محکوم شده بود، در ازای پرداخت 3 میلیارد تومان، فردی را مأمور کرده بود تا اموالی را در بندرترکمن به عنوان وثیقه معرفی کند.

رییس کل دادگستری گلستان ادامه داد: هرچند برای این اموال گزارش کارشناسی و صورت جلسه توقیف تنظیم شده بود، اما تحقیقات میدانی نیروهای حفاظت و اطلاعات دادگستری استان نشان داد اموال اعلام شده در محل مورد نظر وجود خارجی ندارند و وثیقه معرفی شده کاملاً صوری است.

آسیابی با اشاره به ابعاد این تخلف گفت: بررسی ها نشان داد کارشناس پرونده در قبال دریافت 350 میلیون تومان، برای اموالی که وجود نداشتند


برچسب ها: میلیارد تومان - رییس کل دادگستری گلستان - میلیارد - دادگستری - رییس کل دادگستری - محکوم - دادگستری گلستان
آخرین اخبار سرویس:

ناکامی سناریوی آزادی محکوم 67 میلیاردی با وثیقه جعلی در گلستان

ناکامی سناریوی آزادی محکوم 67 میلیاردی با وثیقه جعلی در گلستان