مطالب مرتبط:
لحظه ای تاریخی از انتظار 4 عکاس مطرح در انتظار فتح خرمشهر (عکس)
رویا رنگ واقعیت گرفت/ انتظار به پایان رسید: جام در دستان آرسنالی ها (عکس)
میدان داری شبانه مردم غیور برای فتح خرمشهر های ایران
گرامیداشت سی و نهمین سالگرد فتح خرمشهر در سیستان وبلوچستان
استاندار بوشهر: فتح خرمشهر نماد اقتدار ملی و تجلی اراده پولادین ملت ایران است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 4 خرداد 1405 ساعت 17:152026-05-25سياسي

لحظه ای تاریخی از 4 عکاس مطرح در انتظار فتح خرمشهر (عکس)


محمد فرنود (عکاس) همزمان با سالروز آزادی خرمشهر تصویری از خود و سه عکاس دیگر با عنوان «در انتظار فتح خرمشهر، اردیبهشت 1361» منتشر کرد - در سال 1361 چهار نفر از عکاسان مطرح زمانه یعنی محمد فرنود، آلفرد یعقوب زاده ، کاوه گلستان، ابوالقاسم خوشرو که صحنه به صحنه جنگ تحمیلی ایران و عراق را برای آیندگان ثبت می کردند، کنار یک هلیکوپتر جمع شده و برای فتح خرمشهر انتظار کشیدند.

به گزارش ایسنا، محمد فرنود (عکاس) همزمان با سالروز آزادی خرمشهر تصویری از خود و سه عکاس دیگر با عنوان در انتظار فتح خرمشهر، اردیبهشت 1361 منتشر کرد و نوشت: از چپ، فرنود، آلفرد، گلستان، خوشرو .

هشت سال جنگ تحمیلی ایران و عراق از قاب دوربین عکاسان بسیاری به تصویر کشیده شده و امروز به دست ما رسیده تا شاهدی بر رشادت های ایرانیان برای دفاع از این آب و خاک باشد.

اما برخی از تصاویر مهم هشت سال جنگ تحمیلی توسط این چهار عکاس به ثبت رسیده اند.

محمد فرنود، آلفرد یعقوب زاده ، کاوه گلستان، ابوالقاسم خوشرو امروز از این گروه چهار نفره اما یک نفر دیگر نیست؛ کاوه گلستان، 13 فروردین 1382 هنگام انجام مأموریت تصویربرداری برای شبکه خبری بی بی سی در حمله آمریکا به عراق، در شهر مرزی کفری در 130 کیلومتری کرکوک در عراق بر اثر انفجار مین کشته شد.


برچسب ها: فتح خرمشهر - سالروز آزادی خرمشهر - خرمشهر - هشت سال جنگ تحمیلی - جنگ تحمیلی - عکاس - انتظار
آخرین اخبار سرویس:

لحظه ای تاریخی از 4 عکاس مطرح در انتظار فتح خرمشهر (عکس)

لحظه ای تاریخی از 4 عکاس مطرح در انتظار فتح خرمشهر (عکس)