مطالب مرتبط:
آغاز عملیات تسطیح مسیر های عشایری شهرستان طبس
مرتضی سیمیاری: «وعده صادق» آغاز یک سلسله عملیات علیه آمریکا و اسراییل است
آغاز فاز دوم پایش پوشش گیاهی جنگل های زاگرس در ایلام
آغاز عملیات طرح تامین آب پایدار فولاد سنگان خراسان در خواف
آغاز پیش تولید فیلم سینمایی و مینی سریال «رییس علی»
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 17 خرداد 1405 ساعت 10:252026-06-07اقتصادي

آغاز عملیات بهسازی جاده فاروج تا جنگل گلستان


عملیات اجرایی بهسازی و مرمت رویه در محور اصلی استان خراسان شمالی به طول 100 کیلومتر در راستای ارتقای سطح سرویس مناسب به کاربران جاده ای آغاز شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ، معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: اجرای عملیات اجرایی بهسازی و مرمت رویه در محور اصلی جنگل گلستان تا انتهای حوزه استحفاظی شهرستان فاروج به طول 100 کیلومتر با 450 میلیارد تومان اعتبار و در قالب 6 قرارداد آغاز شده است.

حامد معروف افزود: در راستای اهداف پیشگیرانه، مرمت روسازی راه و ارتقای سطح سرویس مناسب به کاربران جاده ای، عملیات تعمیر و مرمت شامل درزگیری، لکه گیری و روکش محور بجنورد – جنگل گلستان در قالب 4 قرارداد به ارزش بیش از 297 میلیارد تومان در حال اجراست.

وی ادامه داد: 2 قرارداد نیز به ارزش 155 میلیارد تومان در قالب اجرای عملیات اصلاح زهکشی آب های سطحی و اصلاح رویه در محور بجنورد – شیروان (محدوده دانشکده کشاورزی شیروان) به طول 6 کیلومتر و شانه سازی و اجرای روکش مبادی ورودی استان از سمت قوچان به فاروج به طول 8 کیلومتر نیز آغاز شده است.

معروف افزود: محور شریانی اصلی خراسان شمالی یکی از 10 کریدور مهم کشور است و به دلیل قرار گرفتن در دو قطب زیارتی و سیاحتی، از محور های راهبردی در شبکه حمل و نقل جاده ای به شمار می رو


برچسب ها: میلیارد تومان - جنگل گلستان - عملیات - خراسان شمالی - قرارداد - میلیارد - گلستان
آخرین اخبار سرویس:

آغاز عملیات بهسازی جاده فاروج تا جنگل گلستان

آغاز عملیات بهسازی جاده فاروج تا جنگل گلستان