مطالب مرتبط:
لزوم ارتقای انگیزه و توانمندی علمی روحانیون در عملیات حج
عکس| سفر به ایران قدیم؛ عکس یادگاری مردان قاجاری در «چهل ستون اصفهان»
ارزیابی مستمر روحانیون کاروان های حج در دستور کار قرار بگیرد
ثوابی که بسیاری از آن بی خبرند؛ قرآن و احادیث درباره تسبیح خدا چه وعده ای داده اند؟ / راز شگفت انگیز تسبیح خدا؛ پاداش هایی که در قرآن و روایات بارها بر آن تأکید شده است
دولت باید «بسته ضربتی اقتصادی» برای کنترل تورم جنگی را اجرا کند/گران فروشی در شرایط جنگی ستون پنجم دشمن است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 19:102026-06-08سياسي

باید قرآن، ستون فقرات مباحث روحانیون شود


مدیرکل بین المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خطاب به طلاب بین الملل گفت: محور مباحث شما، به ویژه در فضا های مجازی و رسانه ای، باید قرآنی باشد؛ - مدیرکل بین المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی خطاب به طلاب بین الملل گفت: محور مباحث شما، به ویژه در فضا های مجازی و رسانه ای، باید قرآنی باشد؛ اگر قرآن ستون فقرات بحث های شما قرار گیرد، می تواند چتر واحدی را در سطح امت اسلامی ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل بین المللی تبلیغ سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در سخنرانی خود در گردهمایی طلاب و روحانیون مجتمع جامع امام خمینی (قدس سره)، به تبیین جایگاه راهبردی تبلیغ در عرصه بین الملل و ضرورت نهادسازی تخصصی پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین حسینی نیشابوری، با گرامیداشت یاد امام شهید و همه شهدای جنگ تحمیلی سوم به جایگاه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی پرداخت و اظهار داشت: سازمان فرهنگ، نگاه فرهنگی نظام در خارج از کشور است؛ من آن را به وزارت فرهنگِ نظام در عرصه بین المللی ترجمه می کنم که مأموریت دارد قرارگاه های تخصصی برای پیشبرد اهداف فرهنگی ایجاد کند.

وی با تبیین شکل گیری قرارگاه بین المللی تبلیغ و همکاری با حوزه های علمیه، بر اهمیت تخصص گرایی در اعزام ها تأکید کرد و تصریح نمود: یک چرخه ای تعریف شده ا


برچسب ها: سازمان فرهنگ و ارتباطات - بین الملل - ارتباطات - اسلامی - بین المللی - سازمان - فرهنگ
آخرین اخبار سرویس:

باید قرآن، ستون فقرات مباحث روحانیون شود

باید قرآن، ستون فقرات مباحث روحانیون شود