مطالب مرتبط:
مخبر: انتقام سخت و نهایی در زمان مقتضی محقق خواهد شد
فرماندار بوشهر: برج پرچم جمهوری اسلامی ایران در ساحل خارگ به بهره برداری رسید
هشدار وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به آمریکا درباره پیامد های خطرناک آتش افروزی در منطقه
پاسخ متفاوت پزشکیان به درخواست انتقام از آمریکا
تهاجم پهپادی ارتش جمهوری اسلامی ایران علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 خرداد 1405 ساعت 16:202026-06-11سياسي

مخبر: انتقام سخت و نهایی در زمان مقتضی محقق خواهد شد/ پاسخ های تاکتیکی به اقدامات دشمن تنها بخشی از واکنش جمهوری اسلامی است


محمد مخبر، مشاور رهبر انقلاب با اشاره به نوع مواجهه با دشمن اظهار داشت: پاسخ های تاکتیکی به اقدامات دشمن تنها بخشی از واکنش جمهوری اسلامی است، - مشاور رهبر انقلاب با اشاره به جایگاه شهدا در اقتدار جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: صبر انقلابی و استمرار راه شهدا، زمینه ساز تحقق انتقام سخت در زمان مقتضی خواهد بود.

به گزارش جماران، محمد مخبر، مشاور رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز پنجشنبه 21 خردادماه در حاشیه مراسم سالگرد شهید حسین سلامی با اشاره به نقش شهدا در اقتدار کشور اظهار کرد: خون پاک شهدا جایگاه جمهوری اسلامی ایران را در سطح یک قدرت مؤثر و اثرگذار جهانی تثبیت کرده است.

وی با بیان اینکه نظام اسلامی از ظرفیت بالایی در تربیت نیرو های کارآمد و تراز اول برخوردار است، افزود: پویایی جمهوری اسلامی در پرورش کادر های مدیریتی و فرماندهی، از مهم ترین دستاورد های انقلاب اسلامی در حوزه های نظامی و اجرایی به شمار می رود.

مخبر ادامه داد: هرگاه یکی از فرماندهان و شخصیت های اثرگذار به شهادت می رسد، با حضور سریع هم رزمان و همچنین انگیزه های مضاعفی که از خون شهدا در بدنه نیرو ها ایجاد می شود، این خلأ باقدرت بیشتری جبران خواهد شد.

مشاور رهبر انقلاب با اشاره به نوع مواجهه با دشمن اظهار داشت: پاسخ های تاکتیکی به اقدامات دشمن تنها بخشی از واکن


برچسب ها: جمهوری اسلامی - مشاور رهبر انقلاب - اسلامی - سلامی - جمهوری اسلامی ایران - رهبر انقلاب - جمهوری
آخرین اخبار سرویس:

مخبر: انتقام سخت و نهایی در زمان مقتضی محقق خواهد شد/ پاسخ های تاکتیکی به اقدامات دشمن تنها بخشی از واکنش جمهوری اسلامی است

مخبر: انتقام سخت و نهایی در زمان مقتضی محقق خواهد شد/ پاسخ های تاکتیکی به اقدامات دشمن تنها بخشی از واکنش جمهوری اسلامی است