مطالب مرتبط:
واکنش عراقچی به پیام رهبر معظم انقلاب
واکنش قالیباف به پیام مهم رهبر انقلاب
واکنش محسن رضایی به پیام رهبر انقلاب – ساناپرس
واکنش عراقچی به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی
واکنش کاربران فضای مجازی به پیام رهبر معظم انقلاب
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 29 خرداد 1405 ساعت 22:252026-06-19سياسي

واکنش حجت الاسلام خاموشی به پیام اخیر رهبر انقلاب/مجوز مشروط بود


رییس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نسبت به پیام اخیر مقام معظم رهبری در خصوص توافق با آمریکا واکنش نشان داد و گفت: مجوز رهبری مشروط بود.

- به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی، ظهر جمعه در جمع فعالان فرهنگی و سیاسی با اشاره به تحولات اخیر منطقه و پیام رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: رهبر انقلاب با تعیین شروط مشخص، مسیر مذاکرات و تفاهم را تبیین کردند و بر حفظ دست برتر جمهوری اسلامی ایران در عرصه های مختلف تأکید دارند.

وی با توصیف مقاومت 40 روزه اخیر ایران به عنوان جنگ چهارم با نظام سلطه افزود: جنگ نخست، دفاع مقدس هشت ساله بود که با وجود حمایت گسترده قدرت های جهانی از رژیم بعث عراق، دشمن به اهداف خود نرسید و ملت ایران پیروز میدان شد.

رییس سازمان اوقاف و امور خیریه ادامه داد: در ادامه نیز دشمنان با طراحی سناریوهای مختلف از موضوع هسته ای و محدودسازی توانمندی های کشور تا فشار بر صنایع دفاعی و تلاش برای تجزیه ایران، درصدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی بودند که با هوشیاری مسئولان، فرماندهان و مقاومت مردم ناکام ماندند.

خاموشی با بیان اینکه امروز بسیاری از ناظران به شکست آمریکا و رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف خود اذعان دارند، تصریح کرد: هر نبردی در نهایت به گفت وگو و تفاهم منتهی می شود، اما این تفاهم باید با دست بالای


برچسب ها: سازمان اوقاف و امور خیریه - اوقاف و امور خیریه - رییس سازمان اوقاف - سازمان اوقاف - حجت الاسلام - رهبر انقلاب - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

واکنش حجت الاسلام خاموشی به پیام اخیر رهبر انقلاب/مجوز مشروط بود

واکنش حجت الاسلام خاموشی به پیام اخیر رهبر انقلاب/مجوز مشروط بود