مطالب مرتبط:
شوهرکشی 2 زن خیانتکار در قلب تهران/ جزییات
فوری/ ادعای خبرگزاری دولت: عاصم منیر راهی تهران شد
رسانه سعودی: فرمانده ارتش پاکستان راهی تهران شد
فرمانده ارتش پاکستان راهی تهران شد
فرمانده ارتش پاکستان راهی تهران شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 2 خرداد 1405 ساعت 15:452026-05-23حوادث

شوهرکشی 2 زن خیانتکار در قلب تهران


بهنام در ادامه ادعای دیگری مطرح کرد و گفت: فرزانه شوهرش را کشت و بعد اسلحه را داخل ماشین من گذاشت.

من هم اسلحه را مخفی کردم بعد از آن هرچه با او تماس گرفتم جوابم را نداد.

- روزنامه جام جم نوشت: متهمان دو پرونده قتل که در هر دوی آنها زن خانواده با برقراری ارتباط پنهانی با مردان غریبه همسران خود را به قتل رسانده بودند، به همراه همدستانشان مقابل قاضی دادگاه حاضر شدند.

دو پرونده جنجالی شوهرکشی در دادگاه کیفری یک استان تهران روی میز قضات قرار گرفت؛ پرونده هایی که در آن مردان قربانی روابط پنهانی همسرانشان شدند.

متهمان این دو پرونده در مقابل قضات جنایی تهران سعی کردند خود را از مجازات دور کنند و پس از دفاعیات آنها و وکلای شان قضات برای تصمیم گیری وارد شور شدند.

شلیک به قلب خانواده رسیدگی به اولین پرونده جنایی از بامداد 18 تیرماه سال 1403 و با کشف جسد مرد میانسالی در یکی از خیابان های تهران آغاز شد.

رهگذران با مشاهده پیکر خون آلود مردی که گلوله ای به سرش شلیک شده بود موضوع را به پلیس خبر دادند و دقایقی بعد تیم جنایی در محل حاضر شد.

ماموران در حال بررسی صحنه قتل بودند که زن و دختر جوانی با اضطراب خود را به محل رساندند و مدعی شدند مقتول همسر و پدر آنهاست.


برچسب ها: پرونده - تهران - خیابان های تهران - خانواده - برقراری ارتباط - روزنامه جام جم - ارتباط پنهانی
آخرین اخبار سرویس:

شوهرکشی 2 زن خیانتکار در قلب تهران

شوهرکشی 2 زن خیانتکار در قلب تهران