مطالب مرتبط:
حزب الله: دولت لبنان باید رفتار و موضع خود را مقابل ایران اصلاح کند
حزب الله عراق: با توافق ایران و آمریکا، نبرد پایان نیافته و مراحل خطرناک تری در پیش است
چرا ترامپ می خواهد سوریه را مأمور مهار حزب الله لبنان کند؟
تحلیلگر آحارونوت: توافق ایران-آمریکا جایگاه ایران و حزب الله را تقویت کرد
کتائب حزب الله عراق: با وجود حصول تفاهم میان آمریکا و ایران، نبرد هنوز به پایان نرسیده است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 خرداد 1405 ساعت 13:302026-06-18سياسي

حزب الله: دولت لبنان باید رفتار و موضع خود را مقابل ایران اصلاح کند


یک نماینده حزب الله با تاکید بر صلح داخلی لبنان گفت دولت باید موضع و رفتار خود را مقابل ایران اصلاح کند.

- به گزارش جماران، به نقل از تسنیم، در پی تحولات اخیر لبنان و برخی صحبت ها در مورد احتمال تغییر دولت این کشور بعد از ناکارآمدی آن در مقابله با بحران ها و چالش های داخلی و خارجی به ویژه در سطح مقابله با تجاوزات دشمن صهیونیستی، علی فیاض، عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان طی سخنانی به این منظور اعلام کرد که ما بارها گفته ایم که دولت لبنان باید در تصمیمات خود در مورد محمدرضا شیبانی، سفیر ایران و همچنین درباره روند مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی تجدید نظر کند.

علی فیاض در گفتگو با شبکه الجدید لبنان اظهار داشت: اگر دولت مسئولیت خود را برای بازگرداندن حاکمیت به عهده نگیرد، ضررهای آن افزایش خواهد یافت و ما متعهد به حفظ صلح داخلی هستیم.

این نماینده حزب الله تاکید کرد: اگر دولت ابتکار عمل را برای اصلاح مسیر و اشتباهات خود به دست گیرد، آماده همکاری با آن هستیم.

علی فیاض پیش تر هم در سخنانی در همین زمینه اعلام کرد که دولت لبنان خودش را در هزارتوی باج گیری اسراییل گرفتار کرده است.

این موضع دولت لبنان به جای حل مشکلات کشور، این مشکلات را تشدید و به جای تقویت، موضع لبنان را در مقابله با تجاوز دشمن صهیونیستی تضعیف کر


برچسب ها: لبنان - دولت - دولت لبنان - صهیونیستی - فراکسیون وفاداری - حزب الله - داخلی
آخرین اخبار سرویس:

حزب الله: دولت لبنان باید رفتار و موضع خود را مقابل ایران اصلاح کند

حزب الله: دولت لبنان باید رفتار و موضع خود را مقابل ایران اصلاح کند