مطالب مرتبط:
احمد زیدآبادی: مسئولان دست بجنبانند
زید آبادی: مسئولان دست بجنبانند
آخ!/ شگفتا از این همه کینه به هم نام و هم لباس و هم صنف؛ سید احمد خاتمی و سید محمد خاتمی
مصاحبه با امرالله احمد جو ، نویسنده و کارگردان
ببینید| سعید جعفرزاده احمد سرگورابی معروف به پرواز همای: من از هیچکدام از لاابالی های شبکه های معاند نمی ترسم
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 14 خرداد 1405 ساعت 13:052026-06-04بين الملل

احمد زیدآبادی: مسئولان قبل از طغیان اقتصاد دست بجنبانند


جوش و خروش نشان دادن برای یادآوری تهدیدها، دیگر ظاهراً نه اثری ندارد و نه حس و حال و انرژی آن در این سن و سال موجود است! پس خیلی آرام می گویم که بجنبید.

- زید آبادی نوشت: جوش و خروش نشان دادن برای یادآوری تهدیدها، دیگر ظاهراً نه اثری ندارد و نه حس و حال و انرژی آن در این سن و سال موجود است! پس خیلی آرام می گویم که بجنبید.

احمد زید آبادی کانال نگاه متفاوت دونالد ترامپ در پاسخ خبرنگاری که نظر او را در بارهٔ وضعیت آتش بس با ایران پرسیده، گفته است: در آن منطقه از جهان، آتش بس یعنی اینکه شلیک هایتان به سمت یکدیگر، به شکل ملایم تری انجام شود! این گفته بدان معناست که در نگاه ترامپ یک جنگ کم شدت و یا مزمن، جنگ به حساب نمی آید و بنابراین، نقض آتش بس هم نیست و تا بی نهایت می تواند تداوم یابد! اگر جنگ های پرشدت مثل شعله ور شدن آتش، هراس انگیز و مهیب هستند و توجه همگان را برای فرونشاندن سریع تر آن به خود جلب می کنند، جنگ های کم شدت مانند جزام عمل می کنند.

حرکت شان آهسته و پیوسته است.

به تدریج به امری قابل تحمل و عادی تبدیل می شوند، اما تأثیرشان فرسایش دهنده است.

آهسته آهسته، توانایی ها و مزیت ها و امکانات را فرسایش می دهند تا زمانی که از آن آنها اثری باقی نماند.


برچسب ها: آتش بس - آتش - دیگر - دونالد ترامپ - ترامپ - انرژی - نقض آتش بس
آخرین اخبار سرویس:

احمد زیدآبادی: مسئولان قبل از طغیان اقتصاد دست بجنبانند

احمد زیدآبادی: مسئولان قبل از طغیان اقتصاد دست بجنبانند