مطالب مرتبط:
کشف 21 دستگاه ماینر غیرمجاز در اهواز
427 دستگاه ماینر غیرمجاز در چهارمحال و بختیاری کشف شد
کشف 21 دستگاه ماینر غیرمجاز در اهواز
برخورد دستگاه قضایی با سوءاستفاده از برق صنعتی برای استخراج رمز ارز
برخورد با استخراج غیرمجاز رمز ارز در اردبیل تشدید شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 خرداد 1405 ساعت 22:402026-06-16اقتصادي

مهاجرت ماینر های غیرمجاز به روستا های کهگیلویه و بویراحمد/کشف 4 دستگاه استخراج رمزارز در یاسوج


مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد از کشف چهار دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارزدر حاشیه شهر یاسوج خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد از کشف و ضبط چهار دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در منطقه تل خسرو در حاشیه شهر یاسوج خبر داد و گفت: روند کشفیات امسال نشان می دهد فعالیت ماینر های غیرمجاز به تدریج از مناطق شهری به سمت روستا ها و مناطق کم برخوردار استان در حال حرکت است.

رسول روستایی افزود: با کشف این چهار دستگاه، شمار ماینر های غیرمجاز کشف و ضبط شده در استان از ابتدای سال جاری تاکنون به 51 دستگاه رسیده است.

وی افزود: بررسی پرونده های کشف شده نشان می دهد بخش قابل توجهی از فعالیت های غیرمجاز استخراج رمز ارز در ماه های اخیر در مناطق روستایی شناسایی شده و این موضوع ضرورت افزایش نظارت ها و همکاری مردم با صنعت برق را دوچندان کرده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به فشار مضاعف ماینر های غیرمجاز بر شبکه برق گفت: این دستگاه ها به دلیل مصرف بالای انرژی، موجب افزایش بار شبکه، افت کیفیت برق، آسیب به تجهیزات توزیع و کاهش پایداری شبکه به ویژه در فصل گرم سال می شوند.


برچسب ها: کهگیلویه و بویراحمد - غیرمجاز - شرکت توزیع نیروی برق - بویراحمد - کهگیلویه - دستگاه - توزیع نیروی برق
آخرین اخبار سرویس:

مهاجرت ماینر های غیرمجاز به روستا های کهگیلویه و بویراحمد/کشف 4 دستگاه استخراج رمزارز در یاسوج

مهاجرت ماینر های غیرمجاز به روستا های کهگیلویه و بویراحمد/کشف 4 دستگاه استخراج رمزارز در یاسوج