مطالب مرتبط:
انتقال 408 زندانی افغانستانی از مرز دوغارون تایباد به کشورشان
انتقال 408 زندانی افغان از ایران به افغانستان
انتقال 408 زندانی افغانستانی از مرز دوغارون تایباد به کشورشان
408 زندانی افغانستانی از مرز دوغارون تایباد به کشورشان منتقل شدند
هند: سیاست ما درباره افغانستان بر صلح و همکاری متمرکز است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 21 خرداد 1405 ساعت 13:252026-06-11بين الملل

انتقال 598 زندانی تبعه افغانستان به کشورشان


معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری از انتقال 598 زندانی افغانستانی به کشورشان خبر داد.

- معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری از انتقال 598 زندانی افغانستانی به کشورشان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، عسکر جلالیان معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری از انتقال 598 زندانی افغانستانی به کشورشان خبر داد.

معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری گفت: این افراد، یازدهمین گروه از اتباع افغانستانی محبوس در زندان های کشورمان هستند و پس از اجرایی شدن موافقت نامه انتقال محکومین به حبس میان دو کشور، تحویل مقامات قضایی افغانستان شدند.

جلالیان با اشاره به اینکه محکومیت حبس این افراد عمدتا درباره جرایم مربوط به مواد مخدر بوده است افزود: با لحاظ معیار های انسان دوستانه و حقوق بشری، این افراد برای گذراندن باقیمانده دوران محکومیت حبس خود به افغانستان منتقل شدند.

وی گفت: فعالیت دبیرخانه کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری در طول جنگ تحمیلی سوم نیز ادامه داشته که ماحصل آن انتقال حدود 600 تبعه افغانستانی محبوس در کشورمان به افغانستان است.


برچسب ها: افغانستان - وزارت دادگستری - افغانستانی - حقوق بشر - بین الملل - دادگستری - انتقال
آخرین اخبار سرویس:

انتقال 598 زندانی تبعه افغانستان به کشورشان

انتقال 598 زندانی تبعه افغانستان به کشورشان