مطالب مرتبط:
چه کسی در فصل آینده روی نیمکت استقلال می نشیند؟
گفتگوی عراقچی با همتای عمانی درباره آینده تنگه هرمز
گرم ترین روز بهار تا ظهر امروز در گیلان/کاهش محسوس دما و آغاز بارش ها تا ساعات آینده
تصاویر/ جلوه ای از حضور آینده سازان و نونهالان کاشانی در نودمین شب اجتماع
18 میلیون «هرگز ازدواج نکرده» در ایران داریم / زنگ خطری برای آینده اجتماعی ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 9 خرداد 1405 ساعت 14:252026-05-30حوادث

وقتی دخل و خرج تاکسیرانان با هم نمی خواند/ «نه بیمه داریم و نه آینده»


این راننده تاکسی درباره ساعت های طولانی انتظار در خطوط نیز می افزاید: «من 4 صبح از خانه راه می افتم و 5 صبح سر خط هستم؛ اما ساعت 8 تازه نوبتم می شود که یک سرویس بروم و دوباره خالی برگردم.

- وقتی دخل و خرج تاکسیرانان با هم نمی خواند/ نه بیمه داریم و نه آینده این راننده تاکسی درباره ساعت های طولانی انتظار در خطوط نیز می افزاید: من 4 صبح از خانه راه می افتم و 5 صبح سر خط هستم؛ اما ساعت 8 تازه نوبتم می شود که یک سرویس بروم و دوباره خالی برگردم.

برای سرویس بعدی هم شاید دو ساعت دیگر منتظر بمانم.

در میان ازدحام خیابان های تهران و رفت وآمد روزانه هزاران مسافر، رانندگان تاکسی از نخستین ساعات بامداد تا پایان شب در خطوط مختلف شهر مشغول کارند؛ اما به گفته خودشان، سهم شان از این سال ها چیزی جز فرسودگی خودرو، فشار معیشتی و نگرانی برای آینده نبوده است.

به گزارش ایسنا، افزایش هزینه های زندگی، کاهش تعداد مسافران، فرسودگی ناوگان و نبود حمایت های صنفی و بیمه ای، بخشی از مشکلاتی است که این رانندگان از آن سخن می گویند.

بسیاری از آن ها معتقدند درآمد روزانه دیگر پاسخگوی هزینه های ابتدایی زندگی هم نیست و در شرایطی که قیمت قطعات، روغن، لاستیک و هزینه های تعمیرات به شدت افزایش یافته، ادامه کار برایشان دشوارتر از همیشه شده است.


برچسب ها: تاکسی - راننده تاکسی - ساعت - خیابان های تهران - آینده - سرویس - رانندگان تاکسی
آخرین اخبار سرویس:

وقتی دخل و خرج تاکسیرانان با هم نمی خواند/ «نه بیمه داریم و نه آینده»

وقتی دخل و خرج تاکسیرانان با هم نمی خواند/ «نه بیمه داریم و نه آینده»