مطالب مرتبط:
عارف: دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است
عارف: افزایش مبلغ کالابرگ در دستور کار دولت است
عارف: دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است
عارف: دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است
عارف: دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 خرداد 1405 ساعت 20:552026-06-10سياسي

عارف: دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است


محمدرضا عارف معاون اول رییس جمهور با تأکید بر ضرورت تعیین هرچه سریع تر راهبرد پساجنگ ایران بر مبنای علم و فناوری، گفت: پیشرفت های علمی و فناوری کشور موجب شده است که ایران در عرصه های راهبردی از اقتدار بیشتری برخوردار شود و دشمن نیز برخی واقعیت های .

- به گزارش جماران، محمدرضا عارف در جلسه کارگروه توسعه علم و فناوری با اشاره به اینکه دولت چهاردهم از روز نخست آغاز به کار خود درگیر جنگ بود، اظهار کرد: دولت از همان ابتدا برنامه اقتصاد جنگی را تهیه کرد و این برنامه در جنگ 12 روزه مورد استفاده قرار گرفت.

به گفته وی، دشمن در جنگ 12 روزه قصد سرنگونی نظام را داشت اما مردم با حضور در صحنه حماسه آفریدند و در این جنگ، علم و فناوری مبنای زورآزمایی طرفین بود.

وی افزود: پس از توقف آتش، پیش بینی ما وقوع جنگی طولانی تر بود.

دشمن ابتدا کودتای دی ماه را کلید زد و خساراتی به کشور وارد کرد.

در ابتدا آمارهای مختلفی از تلفات این حوادث اعلام شد اما دولت تعداد جان باختگان را اعلام کرد و با بیانیه رهبر شهید انقلاب، پرونده این کودتا بسته شد.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه تا اسفندماه سال گذشته در حوزه فناوری های راهبردی پیشرفت های قابل توجهی حاصل شد، خاطرنشان کرد: نتیجه این پیشرفت ها در جنگ رمضان مشاهده شد.


برچسب ها: علم و فناوری - فناوری - محمدرضا عارف - جنگ - معاون اول رییس جمهور - محمدرضا - راهبرد
آخرین اخبار سرویس:

عارف: دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است

عارف: دولت به دنبال افزایش مبلغ کالابرگ است