مطالب مرتبط:
6 هزار مترمربع از اراضی حریم رودخانه فهلیان آزادسازی شد
10 هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور زیر پوشش آبیاری هوشمند قرار دارد
جلوگیری از تغییر کاربری 35 هزار مترمربع زمین کشاورزی در کردکوی
آزادسازی محوطه 17 هکتاری پیرامون قلعه تاریخی خرم آباد
تل آویو در حال بررسی ایجاد کریدور زمینی میان اراضی اشغالی و عربستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 18 خرداد 1405 ساعت 16:552026-06-08اقتصادي

آزادسازی 10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی تفت 


در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از ساخت وساز های غیرمجاز، 10 هزار مترمربع از اراضی زراعی منطقه پشتکوه شهرستان تفت در عملیات شبانه آزادسازی و به وضعیت اولیه بازگردانده شد.

- در راستای صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از ساخت وساز های غیرمجاز، 10 هزار مترمربع از اراضی زراعی منطقه پشتکوه شهرستان تفت در عملیات شبانه آزادسازی و به وضعیت اولیه بازگردانده شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، این عملیات با هماهنگی دستگاه های ذی ربط و در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها انجام گرفت و طی آن مستحدثات و دیوارکشی های غیرمجاز جمع آوری و اراضی به چرخه تولید کشاورزی بازگردانده شد.

مدیر جهاد کشاورزی تفت تأکید کرد که حفظ اراضی کشاورزی به عنوان بستر امنیت غذایی از اولویت های این مدیریت بوده و برخورد با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز به صورت مستمر در دستور کار قرار دارد.

کاظم مسروری فر با تأکید بر برخورد قاطع با متخلفان اظهار داشت: به محض شناسایی تخلفات، اقدامات قانونی لازم برای توقف عملیات و آزادسازی اراضی انجام می شود و در این زمینه هیچ گونه اغماضی وجود نخواهد داشت.

وی از شهروندان خواست پیش از هرگونه ساخت وساز در اراضی واقع در خارج از محدوده طرح هادی روستاها، نسبت به استعلام و اخذ مجوز های


برچسب ها: اراضی کشاورزی - کشاورزی - اراضی - اراضی زراعی - غیرمجاز - صیانت از اراضی - آزادسازی
آخرین اخبار سرویس:

آزادسازی 10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی تفت 

آزادسازی 10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی تفت