مطالب مرتبط:
هیأت مذاکره کننده ایران وارد سوییس شد
هیأت جمهوری اسلامی ایران وارد سوییس شد
هیأت مذاکره کننده ایرانی وارد سوییس شد (31 خرداد 1405)
ادعای آکسیوس: فرستاده ترامپ و وزیر امور خارجه ایران برای مذاکره به سوییس می روند
اکسیوس: نمایندگان ترامپ برای مذاکره با ایران به سوییس می روند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 31 خرداد 1405 ساعت 08:202026-06-21سياسي

هیأت مذاکره کننده ایران وارد سوییس شد


بقایی گفت که آغاز مذاکرات برای توافق نهایی به اجرای تعهدات مندرج در بندهای یک، چهار، پنج، 10 و 11 یادداشت تفاهم بستگی دارد و جمهوری اسلامی ایران تاکنون شاهد اجرای کامل این تعهدات نبوده است.

- هیأت جمهوری اسلامی ایران به ریاست محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی، شامگاه شنبه (به وقت محلی) برای پیگیری اجرای تعهدات طرف مقابل در یادداشت تفاهم اسلام آباد وارد سوییس شد.

به گزارش ایرنا، هیأت ایرانی قرار است در گفت وگوهای پیش رو، نحوه اجرای تعهدات مندرج در تفاهم ایران و آمریکا را پیگیری کند.

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیش از عزیمت هیأت تأکید کرد که این سفر به معنای آغاز مرحله دوم مذاکرات برای دستیابی به توافق نهایی نیست و هدف اصلی آن، مطالبه اجرای تعهدات طرف مقابل است.

وی گفت: هر تفاهم و توافقی در زمان اجرا محک می خورد و ما با توجه به تجربه بدعهدی های طرف مقابل، باید در مرحله اجرا بسیار محکم و جدی مطالبه گری کنیم.

بقایی افزود که آغاز مذاکرات برای توافق نهایی به اجرای تعهدات مندرج در بندهای یک، چهار، پنج، 10 و 11 یادداشت تفاهم بستگی دارد و جمهوری اسلامی ایران تاکنون شاهد اجرای کامل این تعهدات نبوده است.


برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران - جمهوری اسلامی - تعهدات - ایران - اسلام - یادداشت تفاهم - اجرا
آخرین اخبار سرویس:

هیأت مذاکره کننده ایران وارد سوییس شد

هیأت مذاکره کننده ایران وارد سوییس شد