مطالب مرتبط:
اجازه تعدیل نیرو در واحد های تولیدی را نمی دهیم
سیاست های هوشمندانه دولت و بخش خصوصی مانع تعدیل نیرو می شود
معاون شهردار اصفهان: هیچ برنامه ای برای تعدیل نیرو نداریم
نه تنها تعدیل نیرو نداریم بلکه می خواهیم شغل ایجاد کنیم
نتانیاهو دنبال بهانه ای برای ادامه جنگ است/اجازه بدهیم خبرنگاران خارجی به ایران بیایند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 15 اردیبهشت 1405 ساعت 18:102026-05-05سياسي

اجازه تعدیل نیرو در واحد های تولیدی را نمی دهیم


رییس کل دادگستری استان تهران، با اشاره به شرایط ویژه جنگی در کشور، تأکید کرد که حفظ کیان اسلام و امنیت کشور در گرو ایستادگی در برابر مستکبران و تحقق اقتصاد مقاومتی است.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علی القاصی مهر، رییس کل دادگستری استان تهران همزمان با هفته گرامیداشت کار و کارگر به همراه جمعی از مسئولان قضایی و اجرایی از یک شرکت خودرو سازی بازدید کرد.

رییس کل دادگستری استان تهران در این بازدید از بخش های مختلف این شرکت از جمله سالن مونتاژ و تولید کامیون های کشنده بازدید و ضمن تبریک روز کارگر به کارکنان این مجموعه، از نزدیک در جریان روند تولید محصولات و مشکلات کارگران این شرکت قرار گرفت.

القاصی مهر همچنین در جلسه ای که با حضور مدیران و مسئولان شرکت سایپا دیزل و مدیرانی از بانک مرکزی، سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، گمرک و وزارت صمت برگزار شد، حضور یافت و مشکلات و موانع پیش روی این شرکت را با حضور مسئولان متولی مورد بررسی قرار داد.

بر پایه این گزارش؛ مشکلات تامین ارز، ثبت سفارش، ناکافی بودن سهمیه ارزی، مشکلات مربوط به تایید اصالت کامیون های کارکرده وارداتی و مشکلات حوزه قیمت گذاری خودرو از جمله موارد و چالش هایی بود که مسئولان این شرکت در این جلسه مطرح کرده و خواستار رفع این مشکلات شدند.


برچسب ها: رییس کل دادگستری استان - دادگستری استان تهران - رییس کل دادگستری - دادگستری استان - استان تهران - دادگستری - تولید
آخرین اخبار سرویس:

اجازه تعدیل نیرو در واحد های تولیدی را نمی دهیم

اجازه تعدیل نیرو در واحد های تولیدی را نمی دهیم