مطالب مرتبط:
بابایی: نامه صنفی باشگاه های صنعتی را امضا کردیم اما موافق برگزاری لیگ بودیم/نامه فروردین؟بالاخره سازمان لیگ حرف چه کسی را گوش کرد؟
11 واحد صنفی ضایعاتی همدست با سارقان در دزفول پلمب شد
مدیرکل صمت: 468 پرونده تخلف صنفی در چهارمحال و بختیاری تشکیل شد
تأمین پایدار کالا های اساسی در لرستان
مستندی خاطره انگیز از سفر رهبر شهید به لرستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 اردیبهشت 1405 ساعت 09:552026-05-10اقتصادي

هشدار به متخلفان صنفی در چگنی لرستان


فرماندار چگنی با تأکید بر ضرورت نظارت بر قیمت کالا ها گفت:با هرگونه گرانفروشی و تخلف صنفی برخورد قاطع می شود.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛فرماندار چگنی در بازدید از وضعیت قیمت و چگونگی عرضه ی اجناس در فروشگاه های مواد غذایی و مراکز عرضه ی گوشت قرمز و مرغ گرم در این شهرستان گفت: نظارت بر عرضه ی کالاهای اساسی و وضعیت درج قیمت اجناس ضروری و با هرگونه گرانفروشی و تخلف صنفی برخورد قاطع می شود.

علی سیف بر الزام درج قیمت کالاها در همه ی واحدهای صنفی تأکید و افزود:بازرسان دستگاه های اجرایی نسبت به سرکشی روزانه از بازار اقدام کرده و با متخلفان و واحدهایی که از درج قیمت اجناس خودداری کنند برخورد قانونی خواهد شد.

  فرماندار چگنی،همچنین هدف از این بازدیدها را کنترل بازار، حمایت از حقوق مصرف کنندگان و ایجاد ثبات قیمتی عنوان کرد و گفت:نظارت مستمر بر بازار با همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط ادامه خواهد داشت.


برچسب ها: قیمت - فرماندار - درج قیمت - برخورد قاطع - قیمت اجناس - گرانفروشی - برخورد
آخرین اخبار سرویس:

هشدار به متخلفان صنفی در چگنی لرستان

هشدار به متخلفان صنفی در چگنی لرستان